x
Annonce
Kultur

Hovednavn aflyser - men vil fortsat afvikle koncert

75-årige Albert Hammond kommer ikke til Holstebro i denne omgang. Pressefoto
- Vi kommer til at finde et lige så godt og stort navn, siger Kulturperlens formand.

Holstebro: Selvom det først er den 27. maj, at Albert Hammond skulle besøge Lystanlægget i Holstebro, har den 75-årige musiker allerede aflyst sit besøg af hensyn til corona-virussens smitte.

- Helt fair, lyder det fra Kulturperlens formand, Poul Hornshøj.

- Albert Hammond skulle fra først i april til sidst i november have været på en stor koncert-turne rundt i blandt andet Tyskland, Belgien og Østrig, samt to koncerter i Danmark - i Holstebro og København. Han er jo også en ældre herre, der skal passe på sig selv, så alt er en udløber af corona-virussen, og det har vi fuld forståelse for.

Musikeren var sat til at åbne sæsonen af Onsdagskoncerter, men aflysningen piller ikke ved, at der kommer musik.

- Vi prøvede at få flyttet Hammond til september, men her kunne han ikke. Nu vil vi finde en erstatning, der er et mindst lige så stort navn og god - og så får vi Hammond hertil en anden gang. Vi vil melde et nyt navn ud i løbet af kort tid, siger formanden og tilføjer:

- Selvom der "kun" er tale om et par hundrede solgte billetter, så var det rimeligt hurtigt og tidligt, at vi har solgt så mange, ligesom der var mange rundt omkring i landet, der havde købt. De vil nu få tilbudt at få billetten refunderet eller bruge den til den anden koncert. Vi er da ramt, men de større musikarrangører er nu hårdere ramt, siger Poul Hornshøj.

Albert Hammond har som sanger og i særdeleshed sangskriver og producer medvirket i den ene eller anden form på 360 millioner solgte albums. Hans måske mest kendte hit er "It never rains in Southern California" og har desuden skrevet sange for kunstnere som Celine Dion, Aretha Franklin, Whitney Houston, Tina Turner, The Carpenters og mange andre.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Forældre vil lade børn blive hjemme efter påske

Annonce