Annonce
Kultur

Humøret var højt hos unge fodboldspillere

Spillere fra over 200 hold var med ved JM i indefodbold for ungdomsklubber. Og der var hård kamp om bolden blandt både drenge- og pigeholdene. Foto: Johan Gadegaard
Udgave nummer 53 af JM i indefodbold for ungdomsklubber gik uden problemer

Lemvig: Selv om sveden havde piblet af panden på deltagerne ved årets JM i indefodbold for ungdomsklubber, så var der masser af smil på læberne hos både deltagere, ledere og arrangører.

- Der var flere, der efter stævnet sagde til os, at vi også ses næste år. Så der er opbakning fra deltagerne til, at vi også laver udgave nummer 54 af stævnet næste år, siger lederen af Lemvig Ungdomsgård, Rene Jeppesen.

Det var 53. gang, ungdomsgården arrangerede stævnet, hvor over 200 hold fra hele landet og Sydslesvig havde fundet vej til Lemvig for at bruge lørdagen på at spille indefodbold i blandt andet Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Og for de deltagere, der ikke spillede fodbold, var der også mulighed for at komme på gulvet ved cheerleader-konkurrencen, der fandt sted mellem de indledende kampe og finalerunden.

Rene Jeppesen kunne se tilbage på et stævne, hvor alt klappede som det skulle. Det var første gang, han stod i spidsen for stævnet.

- Jeg kunne mærke, at når arrangementet kommer tæt på, så begynder de gængse rutiner omkring stævnet at gå i gang. Og det er dejligt at se sådan et stævne, der sætter både ungdomsgården og Lemvig på landkortet, siger Rene Jeppesen.

Hen beretter om en god stemning mellem både spillere og ledere, hvor snakken gik mellem hinanden på tværs af klubber og deltagere.

- Det er tydeligt at mærke, at mange ledere har været med flere gange tidligere. De taler med hinanden, og samtidig er de gode til at være synlige over for børnene, siger Rene Jeppesen.

Årets stævne forløb også stort set uden uheld. To spillere måtte dog køres til skadestuen til undersøgelse og behandling, men ifølge Rene Jeppesen var der kun tale om mindre skader.

Et af de nye tiltag ved årets stævne fungerede ifølge Rene Jeppesen også uden problemer. I år havde man valgt at flytte stævnekontor samt diskotek fra Lemtorpskolen til Lemvig Gymnasium, og den flytning blev taget godt imod af deltagere og ledere. Deltagerne kunne også muntre sig med det traditionsrige vanddiskotek i idrætscentrets svømmehal.

Lemvig Ungdomsgård havde selv fem hold med, og de yngste piger kunne glæde sig over, at det blev til en finaleplads, hvor det dog endte med et nederlag.

Pauseunderholdningen mellem de indledende kampe og finalerunden blev udfyldt af en cheerleader-konkurrence, hvor der blev vist masser af flotte dansetrin. Foto: Johan Gadegaard
Stemningen var høj på tilskuerpladserne, og der blev bakket op om holdkammeraterne, når man ikke selv var på banen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce