Annonce
Lemvig

Humørklubbens formand nyeste kandidat

Formanden for Humørklubben i Thyborøn; Henning Nielsen, deltager i klubbens juleafslutning. Foto: Benny Gade
Henning Nielsen fra Thyborøn når lige at snige sig med som den nyeste kandidat til Lemvig Prisen 2019
Annonce

Lemvig: Søndag er sidste frist for at komme med forslag til modtageren af Lemvig Prisen 2019. Vi tømmer postkassen mandag morgen for at se, om der er flere i sidste øjeblik.

Men også i dag kan vi præsentere en ny kandidat. Det er Bodil Lilleøre, der indstiller Henning Nielsen, formand for Humørklubben i Thyborøn.

"Han har været medlem af Humørklubben i Thyborøn siden 2011, og siden været formand fra 2012. Han er en sand ildsjæl for klubben. Klubben bestod, da han trådte til, men....kørte nærmest på vågeblus.

Formålet med klubben er at varetage fælles interesser for ældre og pensionister i lokalområdet, og gennem forskellige aktiviteter og socialt samvær, styrke den mentale og fysiske sundhed. Med dette for øje har Henning Nielsen været foregangsmand for en masse nye tiltag, og dermed styrket det sociale samvær blandt Thyborøns 60 +.

Vi har nu en klub på 270 medlemmer, og aktiviteterne er vokset tilsvarende.

Der er foruden onsdagsklubben (som har en masser aktiviteter som bob, billard, curling, stolegymnastik, diverse spil, der er en strikkehjørne med hyggesnak...samt kaffe og fællessang).

Derudover er der en ugentlig linedance, gymnastik, billard, pc-undervisning, walk and talk, ringo, krolf, petanque, og mindst et par gange om ugen spilles der kroket.

Der er sommerudflugt, cykeltur, skovtur, grillaften (i vort fine telt, som Henning Nielsen har søgt til klubben), seks spiseaftener om vinteren, nogle med foredrag, andre med dans, samt masser af fællessang. Antallet af gæster til spiseaftner er vokset fra cirka 25 til 120. Vi har været nødt til at sætte loft på, da nogle af medlemmerne, på skift, laver maden, og skulle kunne overskue dette.

Henning Nielsen har der bedst, når alle er i gang....lidt eller meget, bare at det enkelte menneske er med i et fællesskab, og han går gerne i spidsen for enhver aktivitet.

Han har desuden kæmpet/kæmper for, at kroketforholdene skulle blive gode i Thyborøn. Kroketspillerne har fået bygget sig et dejligt hus i forventning om, at baneforholdene skulle blive gode...det er de langtfra endnu, og Henning Nielsen kæmper en brav kamp for at få banerne i orden. Der mangler 50-100 kubikmeter muld, og meget af arealet står under vand.

Henning Nielsen kæmper for klubben med stor energi, og altid til medlemmernes bedste. Jeg og Humørklubbens medlemmer synes han fortjener Lemvigprisen."

Sådan skriver Bodil Lilleøre om Henning Nielsen. Vi har desuden opbakning til et par af de "gamle" kandidater.

Lone Tholsgaard bakker Paw Skou Ruby op:

"Det er Paws fortjeneste, at Alt-i-Et Huset Klinkby er blevet et meget populært og omtalt sted i Lemvig Kommune", skriver hun.

Og Marianne Dræby bakker Helle Langer, Nørregade 18b op.

"Det er lykkedes Helle og Georg, på ganske kort tid, at få skabt et helt unikt lille sted i Harboøre. Der er en fantastisk stemning over 18b, hvad enten det er koncert eller kursus, der afholdes. Der sker noget helt specielt, når roen sænker sig, og dygtige kunstnere går på. Nærvær og skønne oplevelser. Det gør alle godt. Helle og Co. fortjener anerkendelse for at være modige." skriver hun.

Du kan lige nå at sende et forslag til redaktionen@folkebladetlemvig.dk eller Folkebladet Lemvig, Havnen 66, 7620 Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Spillet om Tannebækvej sættes i gang

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Lemvig

Nyt arbejdsår - nyt præsidium

Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Annonce