Annonce
Struer

Humlum: Masser af motivation på årets fodboldskole

71 børn og unge i alderen fra 7 - 15 år har i den forgangne uge sparket, driblet og headet sig gennem Resen Humlum IFs fodboldskole. Foto: Steffan Skov
71 deltagere fra 7-15 år har i den forgangne uge forsøgt at indhente det forsømte fodboldforår - Resen Humlum IF arrangerede for sjette år i træk egen fodboldskole
Annonce

Struer: Er man vild med fodbold, så har foråret og forsommeren 2020 været forfærdelig.

Lige nu skulle EM 2020 have lagt gade og veje øde, fodboldfeberen burde have raset og de rød-hvide skulle have spillet sig helt til tops.

Sådan bliver det ikke. På grund af en virus. Der også har lagt boldbaner og klubhuse øde.

Men der er masser håb og måske endda mere motivation og lyst til at være ligeglad med en hidsig sommerbyge eller to og i stedet få trillet noget bold. Det har de 71 deltagere i årets fodboldskole i Resen Humlum IF bevist i den forgangne uge.

Annonce

Sultne deltagere

Her har de frivillige ledere og trænere også kunnet mærke, at der har været ekstra gnist i de unge boldben i alderen fra 7-15 år, siger Marianne Frost, der er bestyrelsesmedlem i den arrangerende klub og koordinator for fodboldskolen.

- Vi har helt klart kunnet mærke, at deltagerne er sultne. At der har været alt for lidt fodbold de seneste måneder, siger hun.

Det er sjette år i træk, at klubben står for sin egen fodboldskole. Den hang såmænd også i en tynd corona-tråd indtil for en måneds tid siden.


Vi har helt klart kunnet mærke, at deltagerne er sultne. At der har været alt for lidt fodbold de seneste måneder.

Marianne Frost, bestyrelsesmedlem i Resen Humlum IF og koordinator for fodboldskolen, Humlum


- Vi har spændt fulgt med i, hvad Dansk Boldspil Union (DBU) har gjort. Da DBU meldte ud, at unionen også i år arrangerer fodboldskoler, så fulgte vi efter, siger Marianne Frost.

Annonce

Propaganda

Virus sætter sine begrænsninger for, hvor mange af deltagerne, der må være forsamlet ad gangen, hygiejne og afstand.

Udfordringer, der er blevet tacklet af de frivillige, der brugte en uge af deres ferie på at træne og servicere boldskolens deltagere. Og de har været der alle sammen på fodboldskolen. Små, store, piger og drenge, organiserede og uorganiserede spillere.

- Vi tjener som klub ikke noget på at arrangere fodboldskolen. Alligevel synes vi, at tilbuddet er så vigtigt, at vi holder fast. For klubben handler det om propaganda for fodbolden og for os selv. Som den eneste klub, der tilbyder fodboldskole i kommunen, så betyder det også en stor efterspørgsel, siger Marianne Frost.

Deltagerantallet har tidligere været oppe og snuse ved 100. Det var for mange, mener Marianne Frost, der kalder årets antal for helt passende.

Fredag blev der afsluttet med et kageløb. Fordi det også skal være sjovt at spille fodbold.

Annonce
Annonce
Lemvig

Kørte med promiller i blodet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

14-årig død efter ulykke

Lemvig

Kirke var til salg i seks dage

Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

Larm og ballade i Lemvig by

Annonce