Lemvig

Hun er den nye handels- og eventchef

Mai Lindgaard blev præsenteret på et medlemsmøde i Lemvig Handel tirsdag morgen. Foto: Johan Gadegaard

Det bliver den tidligere centerleder fra Midtpunktet på Thyholm og direktør i Holstebro Golfklub, Mai Lindgaard, som afløser Michael Vendelbo

Lemvig: Det bliver den tidligere leder af Midtpunktet på Thyholm og direktør i Holstebro Golfklub, Mai Lindgaard, som bliver den nye handels- og eventchef i Lemvig.

Hun blev tirsdag morgen præsenteret for medlemmerne i Lemvig Handel på et medlemsmøde på Hotel Tante, og hun vil tiltræde sin nye stilling 18. marts.

Mai Lindgaard afløser dermed Michael Vendelbo, der fik nyt arbejde i Thisted, og som handels- og eventchef skal hun koordinere arbejdet med arrangementer med meget mere for medlemmerne af de to lokale handelsforeninger samt turistforening.

Palle Johansen, formand for Lemvig Handel, præsenterede den nye handels- og eventchef, og han fortalte, at hun var udvalgt blandt 25 ansøgere, hvoraf man havde de seks til samtale.

- Vi er sikker på, vi har fundet en rigtig god ansøger til at løse denne opgave, sagde Palle Johansen.

Mai Lindgaard præsenterede kort sig selv for medlemmerne.

Mai Lindgaard er 48 år og bor på Thyholm sammen med sin kæreste og fire børn, hvoraf den ældste dog er startet i Aarhus på et jura-studie. Hun var centerleder på Midtpunktet i ni år, inden hun blev direktør i Holstebro Golfklub, som hun netop har forladt efter to år. Hun har også en fortid med tre år hos de handlende i Struer, så hun er ikke helt ubekendt med det arbejde, der foregår til gavn for de handlende.

- Dengang i Struer diskuterede vi hele tiden åbningstider. Jeg er glad for at se, at det er der styr på her i Lemvig, hvor man holder åbent, når der er kunder, og folk vil handle. Der er åbent om søndagen i den periode, hvor der er turister. Det er rigtig godt gået, indledte hun sin præsentation.

Hun glædede sig til at lave events i Lemvig, og for hende er det vigtigt at finde samarbejdspartnere.

- Vi er handel, turisme og kommune, og for mig er det vigtigt at finde endnu flere samarbejdspartnere i blandt andet foreninger, da der kan komme rigtig meget ud af samarbejder. Jeg går også meget ind for kompromiser, da det er ved at snakke sammen og finde løsninger, vi kommer vildt langt.

Mai Lindgaard glædede sig til at komme på besøg hos medlemmerne. Hun er stoppet i Holstebro Golfklub, så derfor kan hun allerede starte 18. marts efter lidt ferie.

Vi er sikker på, vi har fundet en rigtig god ansøger til at løse denne opgave.

Palle Johansen, formand, Lemvig Handel
0/0
Annonce
Lemvig

Lemvig Kommune har landets laveste sygefravær

Lemvig

10 hold mere vil være med i populær fodboldturnering

112 For abonnenter

Betjent tog slange med hjem fra arbejde

Lemvig

Bedst blandt 400 hold - Oldboys-spillere vandt DM

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Lemvig For abonnenter

SSP: De unge skal passe på hinanden

Lemvig

Håber på penge til nyt projekt: Thyborøn skal sikres mod vandmasserne

Lemvig

Sogneforeninger fik økonomisk hjælp

Annonce