Annonce
Navne

Hun havde en udtalt evne til at glædes over andres glæde

Lene Sandfeld efterlader sig sin mand og deres tvillinger. Privatfoto

Jens Christian Sandfeld, Fynsgade 81, Herning, skriver følgende mindeord om Lene Bødker Sandfeld:

Lene Bødker Sandfeld, Fynsgade i Herning er pludselig død, 56 år.

Lene Bødker Sandfeld døde uden forudgående sygdom på grund af følgerne af en blodprop, der ramte hende i hjertet en tidlig morgen i hjemmet. I første omgang lykkedes det at genoplive hende, men efter fem døgn på Universitetshospitalet i Skejby sov hun ind.

Lene Bødker Sandfeld (født Andersen) voksede op i Bur ved Holstebro. Hun var tvilling og havde derudover to søskende. Efter gymnasietiden på Holstebro Gymnasium rejste hun et år til London sammen med en veninde for at arbejde. Efter hjemkomsten tog hun en korrespondentuddannelse. Med den i bagagen blev hun først ansat som sekretær for produktionsdirektøren i Brandtex, herefter kom hun til Unimerco i Sunds som indkøbsansvarlig for én af de store leverandører. Efter et par år i værktøjskoncernen fik Lene Bødker Sandfeld i 1992 en ny kollega, som kom til at forandre hendes livsbane. Han hed Jens Christian Sandfeld, og to år senere var de både forlovede og gift. Parret boede det første år i Brande, og Lene Bødker Sandfeld skiftede job til Micha i Tjørring, hvor hun kun var i kort tid, da hun sagde op for at passe sin kræftsyge mor. Efter moderens død blev Lene Bødker Sandfeld ansat som salgschef hos køkkenproducenten Domicil i Sørvad. På privatfronten havde parret nået at bo et par år i Holstebro, men flyttede i 1997 til Kibæk, hvor Jens Christian Sandfeld kom fra.

Annonce

En ener, omsorgsfuld og kærlig

Lene Bødker Sandfeld var i sine forskellige job kendt for at være fagligt skarp, og hun var glad for både arbejdsopgaver og kollegaer. Alligevel besluttede hun i 2001 at sige farvel til arbejdslivet for at blive fuldtidsmor for tvillingerne Victor og Victoria, som parret adopterede fra Bulgarien. Begge børn nød godt af hendes tid og kærlige omsorg, og Victor, der kom til Danmark med særlige udfordringer, fik den løvemor, han havde brug for.

Da tvillingerne nåede skolealderen blev Victor optaget i afdelingen for autistiske børn på Sønderagerskolen, og familien valgte at flytte til Herning, så han ikke skulle have lange, daglige transporttider. Siden 2009 har familien boet i Fynsgade, og her var hjemmet altid åbent for familie og venner. Lene Bødker Sandfeld favnede alle, og en bred skare af børnenes venner og bekendte snakkede gerne med hende om livets små og store emner.

Begge børn har også altid kunnet regne med opbakning til alle deres arrangementer, Victorias håndboldkampe og Victors koncerter hjemme i stuen eller i forbindelse med det band på Knudmoseskolen, hvor han spiller trommer.

Friluftsmenneske

En særlig plads i Lene Bødker Sandfelds liv havde sommerhuset i Søndervig, hvor hun nød lyset ved havet, og den friske luft gav hende frihed til at nyde livet og tænke store tanker. Men øverst stod i alle årene familien, venner og omgangskreds, og uanset om man havde kendt Lene Bødker Sandfeld et helt liv eller kun mødt hende kort, oplevede man en kvinde med stærk humoristisk sans, kærlighed, omsorg og en udtalt evne til at glædes over andres glæde.

I løbet af dette forår fejrede Lene Bødker Sandfeld og Jens Christian Sandfeld sølvbryllup. Først og fremmest glædede hun sig over at Victor kunne flytte hjemmefra til et for ham velfungerende bofællesskab på Thrigesvej, og hun glædede sig over, at Victoria har bestået GF 1 og GF 2 på Social- og Sundhedsskolen i Herning.

Derudover skulle sommerhuset fra 1984 renoveres, men alle de forandringer, Lene Bødker Sandfeld var en stor drivkraft i, er det nu kun ægtemanden og børnene, der kommer til at se folde sig ud.

Lene Bødker Sandfeld blev bisat fra Assing Kirke, på den egn, hvor hendes svigerfamilie hører til, tirsdag 6. august. Hun efterlader sin mand, Jens Christian Sandfeld og tvillingerne Victor og Victoria på 19 år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

Annonce