Sport

Hun stod øverst på ønskelisten: Topscorer forstærker damerne fra næste sæson

Trine Knudsen bytter i næste sæson den grønne Skanderborg-trøje ud med den hvide TTH-trøje. Hun er den spiller i ligaen med flest oplæg. Foto: Axel Schütt

TTH Holstebro har sikret sig sin første forstærkning til næste sæson. Skanderborg-topscorer, Trine Knudsen, skal styrke bagkæden.

Holstebro: Det er en spiller, som er vant til at lave mål, som i næste sæson skal forstærke TTH Holstebro.

Trine Knudsen skifter tilværelsen i Skanderborg Håndbold ud med en to-årig aftale med TTH Holstebro fra næste sæson.

- Jeg skifter, fordi jeg har haft lyst til at søge andre udfordringer. TTH Holstebro har nogle større ambitioner, som Skanderborg også gerne vil have, men ikke helt har. Jeg føler, at TTH Holstebro giver mig nogle gode muligheder for at udvikle mig, siger Trine Knudsen.

Udover ambitioner på sine egne og på holdets vegne, så er en af årsagerne til skiftet også, at tidspunktet er perfekt. Trine Knudsen bliver færdiguddannet som antropolog til sommer, og dermed kan hun fokusere fuldt ud på håndbolden og have et arbejde ved siden af, i stedet for at skulle balancere både skole, studiejob og håndboldtræningen.

Hun har stået øverst på min ønskeliste over bagspillere, og jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få hende til klubben. Det er lidt en drømmespiller for os.

Pether Krautmeyer, TTH Holstebro

Svær beslutning

Der har været kontakt mellem TTH Holstebro og Trine Knudsen igennem et længere stykke tid, men det har bestemt ikke været nogen nem beslutning for bagspilleren at forlade Skanderborg. Hun har tilbragt de seneste tre sæsoner i Skanderborg, hvor hun har spillet seks sæsoner i alt.

- Det gør ondt i mit lille hjerte, for jeg har nogle rigtig gode veninder og folk omkring mig i Skanderborg. Men det er sådan gamet er, og hvis jeg gerne vil noget med min håndbold, så er det nu, siger 25-årige Trine Knudsen.

Ud over Skanderborg så har Trine Knudsen også repræsenteret Fredericia, Silkeborg/Voel og Horsens. Fremover kan publikummet i Holstebro og omegn glæde sig til at se bagspilleren i aktion, og hun håber, at hun kan give prøver på nogle af sine styrker.

- Jeg vil umiddelbart pege på mit overblik, min ro og min evne til at gøre andre gode som mine største kompetencer, siger Trine Knudsen.

Trine Knudsen er i skrivende stund topscorer for Skanderborg, som ligger og kæmper med TTH Holstebro i den nederste halvdel af tabellen.

Øverst på ønskelisten

Tilgangen af bagspilleren skaber begejstring hos TTH-træner, Pether Krautmeyer, som ser et stort potentiale i Trine Knudsen.

- Hun har kombinationen af, at hun kan gøre andre gode, samtidig med at hun også selv er god. Hun er en af grundene til, at Skanderborg har gjort det fint i år, så jeg tror, at det bliver et godt match, siger Pether Krautmeyer.

Cheftræneren fremhæver, ligesom Trine Knudsen selv, hendes tålmodighed, blik for spillet og hendes lyst til at gøre andre gode som de største kompetencer. Han mener, at TTH Holstebro har gjort en rigtig god handel ved at få hende tilknyttet fra næste sæson. Med de økonomiske rammer, som klubben opererer under, er det en drømmespiller ifølge den svenske cheftræner.

- Hun har stået øverst på min ønskeliste over bagspillere, og jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få hende til klubben. Det er lidt en drømmespiller for os, siger Pether Krautmeyer

I lørdags fik spillerne fra TTH Holstebro set deres nye bagspiller på tæt hold, da hun var en af årsagerne til, at Skanderborg på hjemmebane slog TTH Holstebro med 27-25. Her bidrog hun med tre mål og et hav af oplæg.

0/0
Annonce
HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Brydebol fik sin godkendelse trods nabo-protester: Vi gør det for at mindske lugtgenerne

Lemvig

Landmand mødt af kritik: Kunne have gjort mere for at mindske lugten

Holstebro

Ulvepar har fået hvalpe: Nu advarer forskere mod ulveturisme

Lemvig For abonnenter

Hjemmeværnet melder pas: Vil ikke assistere ved motionsløb

Lemvig

Vil danne korps af frivillige: Skal styre trafikken i stedet for hjemmeværnet

Lemvig For abonnenter

Man bliver nølende over for at anbefale andre at bosætte sig her

Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Lemvig

Vindbranche: Fiskeri og olie blokerer for Nordsøen som grønt kraftværk

Annonce