Annonce
Kultur

Hund måtte aflives før den skulle deltage i de danske mesterskaber

Theia skulle sammen med Lars-Erik Pedersen havde deltaget i de danske mesterskaber for fjerde gang. Men desværre blev hunden alvorlig syg, og den er blevet aflivet. Arkivfoto

Lemvig: Hunden Theia ejet af Lars-Erik Pedersen var udtaget til de danske mesterskaber i Nordisk Spor, men den kommer ikke med. Theia blev for nylig ramt af alvorlig sygdom og er blevet aflivet.

Theia og Lars-Erik Pedersen lå  på 13. pladsen, men kom med blandt de 12 udtagne på afbud, og blev således udtaget for fjerde år i træk.

Der var ellers udtaget to ekvipager til de danske mesterskaber fra DcH Lemvig, og det er fornemt af så lille en forening at være så stærkt repræsenteret. Mange timers sporarbejde har båret frugt.

Margit Hansen med Pondus kommer så af sted. Danmarksmesterskabet afholdes af DcH Vejle  10. – 11. april, hvor hovedmomentet begge dage er et to km, to timer gammelt spor udlagt i skovterræn. Her er Bent Køhler fra DcH Lemvig at finde blandt konkurrencens erfarne sporlæggere.

Desuden konkurreres der i feltsøg, hvor hundene i løbet af 5 minutter skal hjembringe fire  skjulte genstande fra et kvart hektar stort bevokset område. Dertil kommer en række klassiske lydighedsøvelser. De 3 bedste hunde får plads på landsholdet, der skal forsvare de danske farver ved de nordiske mesterskaber i Norge til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Annonce