Annonce
Struer

Hundredvis af biler kørte ræs i weekenden

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Struer: Politiet har i løbet af weekenden fået flere anmeldelser om folk, der har kørt ræs i både Struer og Holstebro. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi selv.

Den første melding kom fredag aften klokken 23.11, hvor det forlyder, at mindst 100 biler skulle køre ræs på Østkajen i Struer. Da en patrulje kommer frem, finder de ikke nogen. Men det gør de dog senere, også på Østkajen, og her bliver omkring 45 køretøjer noteret, uden at der bliver sager ud af det.

Lørdag aften klokken 21.55 fortsætter det, da en anmelder gør politiet opmærksomme på, at en række biler kører ræs ved XL Byg på Hjulmagervej.

Anmelderen fortæller derudover ifølge politiet, at personen på vejen mellem Holstebro og Struer er blevet overhalet af flere biler med tonede ruder.

Da politiet ankom til Hjulmagervej, var der ganske rigtigt omkring 150 biler på stedet og i alt mellem 200-400 mennesker.

Patruljen snakker med arrangøren, der oplyser, at de håber at skaffe en lokation til næste år, så de kan holde ræs under ordnede forhold, og patruljen finder intet grundlag for at skrive nogen af de tilstedeværende op for noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er så typisk vestjysk...

Struer

Magiske koncerter på plænen

Navne

Krondiamantparret følger godt med

Annonce