Annonce
Lemvig

Forsvandt mens familien grillede: Hvem har stjålet Bella?

Bella er blot 10 uger gammel og havde blot tilbragt to uger hos familien i Nees, da hun blev stjålet. Privatfoto: Kirsten Kousgaard
Hundegården var brudt op, og hvalpen var forsvundet
Annonce

Nees: Den blot 10 uger gamle Bella er væk, og alt tyder på, at hun er blevet stjålet fra Kirsten Kousgaard og Tonny Christensen, der driver "Loch Nees" på Sandbækvej i Nees.

- De har været på matriklen hele tiden, men onsdag klokken 19.30 lukkede vi hvalpen og vores gamle hund ud i hundegården, mens vi var nede og grille. Da vi kom tilbage klokken 22 var døren brudt op til hundegården, der stod åben. Vores gamle hund var der stadig, men hvalpen var væk, fortæller Kirsten Kousgaard.

Annonce

Blandingshund

Det gør hende ondt, for familien nåede blot at have hvalpen i to uger, inden andre tilsyneladende fik lyst til hende. Hvalpen repræsenterer ikke en gang nogen avlsmæssig værdi, da den er en blandingshund. En krydsning mellem en springer spaniel, labrador og en japansk spids.

- Men det går jo lige ind i hjertet hos alle, og det gjorde den også hos os. Hvem, der så end har været forbi, skal være glade for, at vi ikke var der. Vi er da kede af det, siger Kirsten Koustrup.

Annonce

Mange har set den

Derfor har hun også gjort alt for at få hvalpen efterlyst. Hun har blandt andet lagt en efterlysning ud på Facebook, hvor den efter et døgn er blevet delt af over 1100 mennesker. Derfor er efterlysningen efterhånden blevet set af omkring 80.000 mennesker.

- Men vi har intet hørt endnu. Jo, der var muligvis én, der havde set en hvalp i Lemvig, men det er ikke sikkert, det var vores, siger Kirsten Kousgaard.

Der ud over er sagen naturligvis meldt til politiet, lige som det danske hunderegister er adviseret. Nu håber hun på, at den megen omtale vil bringe hunden tilbage til Nees.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Annonce