Annonce
Lemvig

Opdateret: Hverken borgmester eller udvalgsformand smittet - men det blev provsten

Hverken Erik Flyvholm eller Henrik Thygesen blev smittet sidste lørdag ved indvielsenm mnen det blev til gengæld provst Ole Rasmussen.. Foto: Morten Stricker
De fleste deltagere er testet negativ, men provsten var positiv efter indvielsen på Torvet
Annonce

Lemvig: Provst Ole Rasmussen blev smittet af corona, efter han deltog i indvielsen af "Iris" på Torvet i Lemvig sidste lørdag.

Vi har tidligere skrevet, at borgmester Erik Flyvholm og udvalgsformand Henrik Thygesen var sendt hjem, mens de blev testet, fordi de var tæt på. De er siden blevet "frikendt" og er tilbage i arbejde. Men også en række andre deltagere er testet efter arrangementet, og her viser det sig, at provst Ole Rasmussen er testet positiv. Han er nu i gang med smittesporing.

Af andre, der er testet negativ, er direktøren for familie og kultur, Lars Borst, samt Merete og Jørgen Nørby.

Det viste sig, at kunstneren Karin Lorentzen ved indvielsen var smittet, uden hun var klar over det. Hun blev testet mandag, fordi hun havde været sammen med en kollega i København, som havde vist sig smittet. Det viste sig, hun også var det, så derfor blev både borgmester og udvalgsformand sendt hjem i karantæne, indtil de var testet. De havde været tæt på Karin Lorentzen under indvielsen og ved middagen efterfølgende. Også de øvrige, der havde siddet ved samme bord, er testet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce