Annonce
Lemvig

Hvorfor bliver vi ikke smittet i Lemvig?

Lokalredaktør Lars Kamstrup.


Annonce

Coronaen fylder rigtig meget i vor hverdag. Stort set alt er lukket ned. Men i Lemvig Kommune er smittetallene meget lave - så lave, at der kun er enkelte øer i landet, der har lavere smittetryk.

Hvordan kan det være, spurgte vi i ugens løb, og du kan læse svarene herunder.

Ud over det har det igen været en stor uge med nyhederne, så her er nogle af højdepunkterne, som du skal huske at få med.

Hvorfor så få smittede

I Lemvig Kommune har smittetallet stort set under hele coronaen været meget lavt. Også lige nu er smittetallet langt under, hvad der er normalt i den øvrige del af landet. Vi spurgte ind til, hvorfor det er sådan.

Tømrer-lærling i erhvervs-tillæg

18-årige Magnus Agergaard fra Nørlem er tømrerlærling hos Roesgaard Byg i Lemvig. Foto: Thomas Maxe

Husker du at læse det ugentlige erhvervstillæg Erhverv+ Vestjylland, som er med den almindelige avis om torsdagen? Denne gang var det med en række artikler omkring Lemvig Kommune, og blandt andet var der fokus på Thyborøn Havn, ungdomsuddannelser, Vandborg Karosserifabrik samt tømrerlærlingen Magnus Agergaard. Det er god læsning.

En god dag for banken

Børge Madsen overrækker 1003 underskrifter mod flytning af hovedsædet til direktør Jan Ullsø Madsen. Men det bliver flyttet. Foto: Johan Gadegaard

En god dag for banken, mente bankdirektør Jan Ulsø Madsen, da fusionen mellem Vestjysk Bank og Den jyske Sparekasse blev en realitet. For en del lokale aktionærer i Lemvig var det godt nok med fusionen, men skidt at man har vedtaget at flytte hovedsædet til Herning.

Omstridt lokalplan blev bare til ingenting

Den tidligere svømmehal i Vejlby.

Gennem måneder og år var der arbejdet på at lave den lukkede svømmehal i Vejlby Klit om et et storsommerhus. Masser af politisk debat og diskussioner, inden byrådet delte sig i to fløje, og lokalplanen blev vedtaget. Men nu et år efter skrottes den alligevel, da ejeren har opgivet sine planer.

Klub-legende vender tilbage

Lemvig-Thyborøn Håndbold har støvet klubbens tidligere topscorer Søren Nørgård af og hevet ham ud af tilværelsen som håndboldpensionist. Han skal ind og hjælpe holdet mens begge klubbens venstrefløje er skadede. Pressefoto

Det knober med point til Lemvig-Thyborøn Håndbold i ligaen. Men nu kunne vi bringe den nyhed, at en klublegende har taget den røde trøje på igen og kvittet tilværelsen som håndbold-pensionist. Søren Nørgaard er tilbage på banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Støtter efterskolens projekt

Annonce