Annonce
Ulfborg/Vemb

I den ende af huset har de en antikvitetsforretning - og i den anden ende kommer der nu et asiatisk minimarked

Leah og Arild Magnussen har nu åbnet et asiatisk minimarked i Vemb. De driver allerede en antikvitetsforretning i husets anden ende. Foto: Simon Fjordvang Brenøe-Jensen
Den nye butik vil primært sælge filippinske specialiteter. Ejerne holder åbent tre dage om ugen, men håbet er at kunne udvide efter jul.

Vemb: Bilister, cyklende og gående på Vestergade i Vemb har næppe kunnet undgå at bide mærke i de store butiksvinduer i nummer 3.

Men nu er der kommet endnu et sæt butiksvinduer i, og antikviteterne har fået selskab af et asiatisk minimarked. Hver ting i sin ende af huset, hvor ægteparret Arild og Leah Magnussen har boet siden sommeren 2019.

- Det er en drøm, jeg har haft i lang tid, og jeg har faktisk haft planer om det, allerede da vi boede i Skien i Norge, men dengang passede det ikke lige ind, fortæller Leah Magnussen.

Annonce

Håbet er, at den nye detailbutikken også vil smitte af på omsætningen i antikvitetsforretningen. Familien har været hårdt ramt af corona og nedlukninger, som  har betydet, at antikvitetssalget ikke kom så godt fra land som forventet.

- Nu håber vi, at de to butikker kan trække kunder til hinanden. Vi vil jo også på sigt gerne udvide ind i antikforretningen, hvis den asiatiske butik bliver mere populær, siger Arild Magnussen.

Drømme for fremtiden

Parret mener selv, at det har fundet et hul i markedet, så folk ikke behøver at køre til de større byer for at finde asiatiske specialiteter.

Der er godt nok allerede en asiatisk butik i Nr. Felding, men den har fokus på det thailandske køkken, mens familien Magnussen vil satse på det filippinske.

- Drømmen er jo at kunne lokke folk fra hele Vestjylland, lyder det fra Arild Magnussen, der lige nu holder butikken åbent tre dage om ugen, torsdag-fredag-lørdag.

Leah Magnussen kom for første gang til Norden for 16 år siden, fremfor at gå ledig vil hun nu forsøge at skabe omsætning i det asiatiske minimarked. Foto: Simon Fjordvang Brenøe-Jensen

Men ægteparret håber på at kunne udvide åbningstiderne efter juleferien, hvis kundeunderlaget ellers er der til det.

Leah Magnussen, som står for den daglige drift af butikken, er optimistisk. Hun har allerede haft flere kunder, som har besøgt butikken flere gange.

- Vi er også allerede begyndt at få forespørgsler på varer, som kunderne gerne vil kunne købe her. Blandt andet har der været en del, som har spurgt på japanske specialiteter, så det vil vi prøve at se, om vi kan skaffe hjem til butikken i løbet af de kommende uger, fortæller Leah Magnussen.

Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Direktør tilbage i håndboldmålet efter et halvt år med regneark

Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Lemvig For abonnenter

Frivillige sidder klar: Tingene skal laves i stedet for at blive smidt ud

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce