Annonce
Struer

I ti uger hyldes frivillige ildsjæle fra lokalområdet

Der blev ikke en nytårskur for frivillige i Struer i 2021, men udvalgte ildsjæle anerkendes nu med konkurrencen, "Ugens Frivillig". Billedet her er fra nytårskuren tilbage i 2017. Arkivfoto: Morten Stricker
Frivillige har det seneste år måttet tænke i kreative løsninger og tilpasse aktiviteter til gældende restriktioner. Det er en af grundene til, at det er ekstra vigtigt, at ildsjælene nu hyldes. Frivilligcentret, Struer Kommune og en række lokale sponsorer har på den baggrund udviklet initiativet: "Ugens Frivillig".

Struer: På grund af corona-situationen blev nytårskuren for frivillige i Struer i år aflyst, og mange priser blev derfor ikke uddelt.

Men det skal ikke sætte en stopper for, at lokale frivillige alligevel får skulderklap. Et nyt initiativ med navnet, "Ugens Frivillig", er blevet igangsat.

Alle borgere kan fra mandag den 8. marts og ti uger frem nominere en frivillig, som fortjener ekstra anerkendelse. Hver uge udvælger Struer Frivilligcenter en vinder blandt de nominerede, ligesom en ny runde nomineringer starter.

Det oplyser centret i en pressemeddelelse.


Initiativet skal være med til at synliggøre og anerkende den frivillige indsats og de mange ildsjæle, som uegennyttigt gør en forskel for medborgere.

Struer Frivilligcenter


Konkret kan man nominere en frivillig ved at kommentere på et ugentligt opslag, der fremgår på Struer Frivilligcenters Facebook-side.

Her skal man skrive hvem, man nominerer, hvilken forening eller projekt personen er en del af, og give en begrundelse for, hvorfor den frivillige skal vinde prisen, "Ugens Frivillig".

Initiativet skal være med til at synliggøre og anerkende den frivillige indsats og de mange ildsjæle, som uegennyttigt gør en forskel for medborgere.

Prisen gives til en frivillig person, som har ydet en særlig indsats lokalt. Det kan være en person, som har været med til at øge trivslen for andre, har skabt fokus på oversete problematikker eller skabt nye tiltag.

Med prisen følger også en præmie fra lokale sponsorer.

Præmierne er delvist sponsoreret af By Svane, Café KC, Værftet, Vin & Kunst, Butik Rosenrød, Restaurant Ved Fjorden, Retro Flower, Butik Blomsten & Bolig, Tambohus Kro og Høloftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce