Annonce
Kultur

Iben læser Halfdan Rasmussens børnerim op via Facebook hver dag

Iben Nagel Rasmussen (i den røde sofa) læser udvalgte børnerim af sin far, Halfdan Rasmussen, hver dag fra Ryde. Pressefoto
Hvis man lige har seks minutter hver dag klokken 11, kan man bænke sig sammen med børnene foran computeren og se skuespillere i festlige kostumer og høre børnerim læst op.
Annonce

Holstebro: - Vi sidder jo så her i Ryde og kan lige som alle andre ikke rigtigt gå nogen steder. Vi tænker på dem, vi har arbejdet med i tidens løb, dem, vi skulle have arbejdet med netop nu, og dem, vi forhåbentlig skal arbejde med i fremtiden. Og så kom vi på at lave en lille daglig "aftale" med børn og voksne ved computerskærmen, så vi kan være sammen, selvom vi er langt fra hinanden.

Sådan skriver skuespillerne Valerio Peroni og Alice Occhiali fra Váli Theatre Lab til Dagbladet.

De bor i Ryde hos Odin Teaters skuespiller Iben Nagel Rasmussen. Her bor også en anden Odin-skuespiller, nemlig violinisten Elena Floris.

- Det er hårde tider, men vi vil gerne dele et øjebliks glæde og poesi med alle børn og deres familier, forklarer den lille Ryde-forsamling.

Og det er så det, de gør.

Hver dag klokken 11 kan man klikke sig ind på facebooksiden "Váli Theatre Lab" og se små seks minutters afsnit i serien "Børnerim med Iben". Man kan også se de "gamle" afsnit.

Ud over lidt sjov med skuespillerne i festlige kostumer og Elena med sin violin, kan man høre og se Iben Nagel Rasmussen læse op af de børnerim, som hendes far, Halfdan Rasmusssen, var så fantastisk til at skrive. Det drejer sig om bøgerne "Halfdans ABC", "Lange Peter Madsen" og "Børnerim".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce