Annonce
Navne

Ikarus sommerprogram for børn og voksne

Ikarus, teatergruppen der bliver leder af chilenske Carolina Pizarro. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

17. juli klokken 14 i Thorsminde: Udendørs parade og optræden på stranden med forestillingen "The Blue Apple". Projektet er støttet af Holstebro Kommune, da det er en del af Udviklingsplan for Vestkysten, et samarbejde under Vestkystturisme, hvor Thorsminde er blevet valgt som Kulturstrand.

Uge 30-31 (20.-21.-22. juli og 27.-28.-29. juli) på Strandingsmuseet i Thorsminde klokken 9-11: Ikarus Akademi for Enhjørninge. En teaterworkshop 10 til 14-årige, hvor man bliver forvandlet til en enhjørning. Det handler om at synge og bevæge sig til musik, tromme på stole, lære koreografier, optræde med masker og flag og meget mere. Man kan deltage en dag eller alle dage. Skriv til ikarus@ikarusstagearts.com hvis du gerne vil være med.

Uge 30-31 (20.-21.-24.juli og 27.-29.-31. juli) i Trekanten ved Trivselshuset, Holstebro: Ti børn fra forskellige lande arbejder med Ikarus om at skabe en teaterinstallation, "Spor af verden". Børnene fortælle egne eller familiens historier om vejen til Danmark og skaber et stort verdenskort, som bliver deres scene. Der arbejdes med historier, fotos, sange, digte, lege, danse og rytmer fra deres hjemlandes traditioner. Børnene til projektet ER fundet.

2. august i Trekanten: Børnene fra "Spor af verden" optræder med deres projekt enten på udendørs scene eller i Trivselshuset.

5. august på Friluftsscenen i Holstebro klokken 15-17: "Ildflue-fest". En én-dags festival, hvor både Akademiet for Enhjørninge og børnene fra projektet i Trekanten optræder. Ikarus tilbyder også, at andre børn og unge kan optræde på scenen. Vil du gerne synge, jonglere, fremsige et digt, eller har dit gymnastikhold en opvisning, som I aldrig fik vist på grund af corona? Man kan skrive til ikarus@ikarusstagearts.com og spørge, om der er plads.

7. august klokken 14 i Thorsminde: Udendørs parade og optræden på stranden med forestillingen "The Blue Apple".

Uge 33-34 (13.-15.-16. august og 20.-22.-23. august) i præstegården på Hjerl Hede klokken 13: Ikarus optræder med festspil med musik og teater. Projektet på Hjerl Hede er støttet af Færchfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Danmark

Regeringen dropper lempelse af forsamlingsforbud

Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce