Annonce
Kultur

Indbyder til åbningsfest i Holstebro efter coronaen: - Vi har brug for at komme på græs

Holstebro Events har besluttet at flytte Street Food Festival til september, hvorimod Summer.Comedy i Lystanlægget er sat på standby. - Vi tror og håber på, at der om fire måneder er en ende på det her, og vi igen kan samles i er fælleskab - og den del vil vi gerne være med til at facilitere. Det er derfor, vi eksisterer i Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker
Hvis alt gives frit for større forsamling til september, arbejder eventmager på en byfest.
Annonce

Holstebro: - Jeg tror, at folk bliver som køer, der skal på græs, når alt gives frit igen. Vi trænger til at komme ud.

Ordene var formand for Kulturperlen Poul Hornhøjs, og følelsen deles af Holstebro Events, der som Nostalgifestivalen nu også arbejder på at flytte sin Street Food Festival.

Faktisk vil madfestivalen, der sidste år blevet besøgt af 15.000 mennesker, flytte begivenheden til den samme weekend, som Nostalgifestivalen er rykket til.

- Jeg har altid lært hjemmefra, at når sådan en situation som coronakrisen opstår, så må man tage skeen i den anden hånd. Det er synd for dem, der må aflyse, men vi er nødt til at se fremad, og når alt bliver givet frit, så tror jeg, at det bliver som Poul Hornshøj siger: Som køer på græs, siger formand for Holstebro Events Kristian Andersen.

Street Food Festivalen flyttes til 17.-20. september, men det er ikke alt.

- Håbet er at kunne lave en byfest, og derfor rækker vi hånden ud til andre om at være med, forklarer Kristian Andersen, som allerede har været i kontakt med repræsentanter for kommunen, handelslivet og restaurationsbranchen, og her skulle tilbagemeldingerne være positive.

Skulle det ende med en aflysning af Street Food Festival og Summer.Comedy, så ville det betyde et tab på omkring 100.000 kroner, vurderer formanden.

- Det er vore sponsorer, der holder os oppe, selvom de også er hårdt ramt. Derfor glæder vi også ekstra meget til dette er overstået, og vi kan lave noget liv og fest i gaderne igen, siger Kristian Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce