Annonce
Lemvig

Inge og Frank sætter campingplads til salg

Efter 13 år som indehavere af Bovbjerg Camping, har Inge og Frank Bukhave nu sat pladsen til salg. Foto: Jesper Lundsgaard
Pensionsalderen nærmer sig og derfor sætter ejere campingplads til salg i god tid
Annonce

Bovbjerg: Efter 13 år som indehavere af Bovbjerg Camping er pladsen nu sat til salg. Det fortæller Inge Bukhave, der sammen med sin mand, Frank ejer pladsen.

- Vi er så småt begyndt at forberede vores pension. Min mand er 64 og jeg er et par år yngre. Samtidig har vi set, at det eksempelvis tog et par år at få solgt Lemvig Camping. Derfor har vi valgt at være i god tid med at sætte pladsen til salg, siger Inge Bukhave.

Pladsen er den anden i Lemvig Kommune, der er til salg. Tidligere på efteråret blev campingpladsen i Langerhuse også sat til salg for to millioner kroner.

Det er Nordicals, der står for salget i Bovbjerg, og her er prisen sat til 4,8 millioner kroner for den knapt 42.000 kvadratmeter store plads, der kan rumme omkring 170 pladser.

Ingen deadline

Inge Bukhave fortæller, at tankerne om et salg af pladsen har ligget i baghovedet hos parret i et stykke tid, og at beslutningen er ganske udramatisk.

- Det har intet at gøre med, at der er planer om at bygge sommerhuse i nærheden af pladsen. Det er udelukkende på grund af vores alder, at vi ønsker at sælge, siger hun.

Parret, der oprindeligt stammer fra Fyn, overtog pladsen i 2007 efter de året før selv havde været campister på pladsen. De faldt for stedet, der ligger i udkanten af Bovbjerg og har Vesterhavet og Ferring Sø som nærmeste naboer.

Selv om pladsen nu er sat til salg, har Inge og Frank Bukhave ikke noget hastværk med at få solgt pladsen.

- Vi har ingen deadline for et salg, og vi kan godt tage en sæson eller to mere her, hvis det bliver aktuelt. Pladsen er udelukkende sat til salg, for at vi er i god tid inden vi når pensionsalderen, siger Inge Bukhave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce