Annonce
Kultur

Ingen Gaffa-pris til 18b i Harboøre - der blev ikke banket på hotelværelsets dør

Tim Christensen spiller den 9. juli til den nye udgave af "18b går ud".  Han var også blandt koncertnavnene til sidste års "18b går ud". Arkivfoto: Mads Dalegaard

Harboøre: Musikmagasinet Gaffa uddelte årets Gaffa-priser torsdag aften. Det foregik live på TV 2 Zulu.

Der var lokalt islæt blandt de nominerede, idet kulturstedet 18b i Harboøre var blandt de fem, der kæmpede om prisen for årets danske live-initiativ. Det blev dog ikke 18b, der løb med sejren, men derimod coronakoncerter.dk.

Selv om det ikke blev til nogen pris, så var det alligevel en stor oplevelse for 18b-indehaver Helle Langer at være kommet så langt i prisuddelingen. Der var samtidig spænding til det sidste om, hvem der skulle løbe med priserne i de enkelte kategorier.

Alle nominerede havde fået tildelt et hotelværelse på Radisson Red Hotel i Aarhus. Her sad Helle Langer sammen med sin mand, Georg Langer. Der måtte være op til fem på hotelværelset, og derfor havde Helle og Georg Langer inviteret Gitte og Karsten Vrist fra Harboøre med. Gitte er Helles storesøster.

Annonce

Lyttede i spænding

- Vi vidste jo godt, at det ville være op ad bakke at få prisen, fordi vi var oppe mod nogle initiativer, der havde trukket rigtig mange mennesker. Men vi sad selvfølgelig og lyttede spændt på, om der ville blive banket på vores dør. Det er kæmpestort, at vi er kommet så langt, og det er vi selvfølgelig stolte af, siger Helle Langer.

Der var 19 indstillede kandidater i årets danske live-initiativ. De fem med flest læserstemmer blev nomineret, og den med flest stemmer vandt prisen.

18b's live-initiativ hedder "18b går ud", fordi koncerterne foregår udendørs. Det koncept finder sted igen til sommer i 18b, og her har kulturstedet i den gamle brugsforening netop løftet sløret for to af sommerens navne: Tim Christensen og Allan Olsen. Det er henholdsvis den 9. juli og den 30. juli.

Billetsalget begynder fredag den 5. marts kl. 19 til Allan Olsen og søndag den 7. marts kl. 19 til Tim Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce