Annonce
Lemvig

Ingen juletur i skoven: Juleløb er blevet aflyst

Lemvig Løbeklub dropper årets udgave af Juleløbet i Klosterhede Plantage. Arkivfoto: Morten Stricker
Det bliver op til folk selv, om de vil løbe i skoven til jul, der bliver ikke noget arrangement
Annonce

Klosterheden: Der bliver ikke mulighed for at få sved på panden ved Juleløbet i år.

I lighed med mange andre arrangementer har Lemvig Løbeklub nemlig besluttet ikke at arrangere det traditionsrige Juleløb, der i mere end 30 år har været afviklet om formiddagen 2. juledag.

- Vi besluttede os for aflysningen allerede omkring efterårsferien. Vi kunne se, at det ville være svært at gennemføre løbet og derfor valgte vi at aflyse løbet, inden vi for alvor begyndte arbejdet med at arrangere og dermed undgå at vi spildte arbejdet, siger Ole Winkel Pedersen, der gennem flere år har været løbsleder for Juleløbet.

Sidste år satte juleløbet deltagerrekord med 317 deltagere, og det er blevet en fast bestanddel af julen for flere lemvigere, at de bruger formiddagen 2. juledag på at prøve kræfter med ruterne på henholdsvis 5,1 eller 10,2 kilometer.

- Det kan være, at folk selv vælger at tage ud at løbe en tur i skoven alligevel, men der kommer ikke til at være noget arrangement, siger Ole Winkel Pedersen, der med en ledig formiddag i kalenderen også selv vil overveje, om han skal snøre løbeskoene til en tur i skoven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce