Annonce
Lemvig

Martin ville åbne pølsevogn i styrhus: Har fået afslag af kommunen

Lise og Martin Christensen havde planer om at indrette styrhuset til en slags pølsevogn på havnen i Lemvig, men har fået afslag. Foto fra ansøgningen
Martin Christensen ville indrette styrhus til pølsevogn på havnen i Lemvig, men politikerne vender tommelfingeren nedad
Annonce

Lemvig: - Kan det ikke blive i Lemvig, så lægger vi nok ideen på hylden igen. Sådan er det engang i mellem, siger Martin Christensen, Fabjerg.

Han har netop hørt, at politikerne i teknik- og miljøudvalget har vendt tommelfingeren ned til hans ide om at indrette pølsevogn i et gammelt styrhus, der skulle stå på havnen i Lemvig. Omlægningen af Lemvig Havn er i fuld gang, og de eksisterende lokalplaner giver ikke mulighed for at lave et byggeri som det, Lise og Martin Christensen har søgt om tilladelse til.

I Lemvig syntes vi, at der manglede noget i form af en pølsevogn, men det løber nok ud i ingenting nu

Martin Christensen, projektmager

Annonce

Ved Skaterbanen

Martin Christensen fortæller, at det 55 kvadratmeter store styrhus stammer fra Thyborøn, hvor han og hustruen har købt det. De havde en ide om, at det kunne renoveres, opstilles og indrettes til en slags pølsevogn ved siden af skaterbanen på Østhavnen. Tanken var også at indrette det omkringliggende areal med et maritimt udseende i form af store sten, sand og andet.

Den foreslåede placering har dog ikke vakt nogen glæde blandt politikerne, der netop har givet grønt lys til at opføre det nye Klimatorium i området, og det er tænkt sammen med Skaterparken.

- Og hvis det hele skal give sammenhæng og mening, så er det næppe den rette placering for et styrhus, siger udvalgsformand Steffen Damsgaard (V).

Annonce

Ingen alternativer

Politikerne har vurderet, om der er mulighed for alternative placeringer på Lemvig Havn, men også her vælger man at vende tommelfingeren ned. Centerhavnen er netop renoveret, og arealet omkring Beddingen er ved at blive lagt om med støtte fra blandt andet RealDania. Derfor er der stramme beskrivelser af, hvordan arealerne skal indrettes og hvilke typer bygninger, der må opføres.

- Ud fra, hvor arbejdet står lige nu, har vi ikke mulighed for at anvise alternative placeringer på havnen. Vi skal direkte rive huse ned, hvis vi skal finde en placering til et projekt som dette, så derfor bliver det et nej fra vores side. Men det er samtidigt en opfordring til, at projektmagerne tager kontakt med vores startvækst-konsulent og måske kan finde en anden løsning på projekter, siger Steffen Damsgaard.

Annonce

Det mangler i Lemvig

Det kan blive svært at pege på en anden løsning, for Lise og Martin Christensen har ikke vist interesse for en tilsvarende placering på Thyborøn Havn. Her er der i forvejen pølse- og madkiosker på byens centerhavn.

- Men i Lemvig syntes vi, at der manglede noget i form af en pølsevogn, men det løber nok ud i ingenting nu, siger Martin Christensen.

Nu står han tilbage med et stort styrhus, han ikke kan udnytte.

- Men der er nok nogle andre, der kan bruge den til noget sjovt. Den er jo god til mange ting, siger han.

Annonce
Annonce
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Lemvig

Nyt tag kostede overskud i LGF

Annonce