Annonce
Debat

Ingen selvudnævnte medicinmænd, tak

Debat: Meningsmålingerne viser heldigvis, at vælgerne har gennemskuet den konservative Søren Pape, når han som bannerfører for oppositionen populistisk og uden held forsøger at kapre stemmer på den alvorlige coronakrise, f.eks. ved lige før partierne inviteres til politiske forhandlingerom genåbningerne vælger at agere medicinmand ved at undsige sig sundhedsmyndighedernes faglige kompetencer og forenkle de svært overskuelige, men nødvendige råd fra myndighederne om restriktioner ved genåbninger.

Det er skræmmende, når vores folkevalgte ikke tager deres ansvar alvorligt ved ikke at føre os trygt gennem en krise, men i stedet spreder rådvildhed.

Når landet rammes af en så omfattende krise, burde det være en selvfølge, at det løses upolitisk. Vi må forvente, at ansvarlige partier kan modstå den opmærksomhedstomhed, de er ramt af under krisen,og ikke forsøger sig som medicinmænd og bedrevidende over for faglig kompetente myndigheder, men holder sig til deres politiske kompetencer. Når landet rammes af en så omfattende krise, burde det være en selvfølge, at det løses upolitisk.

Annonce


Når landet rammes af en så omfattende krise, burde det være en selvfølge, at det løses upolitisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce