Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Æbleringe

Foto: Skovdalnordic.com

På fotostudiet i Odense har vi ansat en rigtig kok med fin uddannelse og fine restauranter bag sig. Han har hjulet mig med disse æbleringe. De smager meget dejligt og er en skøn dessert, men også gode til ost.

4 store æbler

1 ½ dl mel

¼ tsk. bagepulver

2 spsk. sukker

1/4 tsk. salt

1/4 tsk. kanel

1 æg str. L

1½ dl mælk

Olie til friturestegning

Til kanelsukker:

5 spsk. sukker

2 tsk. kanel

Æblerne skylles grundigt og skæres i skiver på et par centimeters tykkelse.

Brug udstikkere til runde æbleringe og stik midten ud.

Miks mel, sukker, bagepulver, kanel og salt i en skål.

Bland sammenpisket æg og mælk i en skål.

Si melblandingen ned i æggemassen og miks godt.

Varm olie i en dyb pande.

Dyp æbleringe i dej og læg dem ned i olien.

Steg æbleringene lidt ad gangen, til de er gyldne og sprøde.

Miks sukker og kanel til kanelsukker og drys æbleringene med det.

Foto: Skovdalnordic.com
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce