Annonce
Lemvig

Førstevalg strømmer ind: Institution må gerne sige nej til børn

Bor man uden for Menighedsinstututionens distrikt, skal man ikke sætte næsen op efter at få sit barn passet i institutionen på Skolevej i Lemvig. Foto: Morten Stricker


Annonce

Lemvig: Bor man ikke i den vestlige del af Lemvig By, vil det stadig ikke være muligt at få sit barn passet i Menighedsinstitutionen.

Familie- og Kulturudvalget har sagt ja til at forlænge det midlertidige stop for optagelse af børn uden for distriktet, der blev indført i midten af juni i år.

- Vi er ikke i stand til at opfylde alle førsteprioriteterne for, hvor man ønsker at få passet sit barn. Det har vi tidligere været gode til, men for tiden er vi nødt til at henvise til andre institutioner i eksempelvis Klinkby eller Lomborg. Hvis vi blev ved med at optage i Menighedsinstitutionen, ville vi hurtigt sprænge alle rammer i nybyggeriet, siger Henrik Thygesen (V), der er formand for familie- og kulturudvalget.

Han understreger, at der stadig bliver optaget børn i institutionen, men det er børn, der i forvejen er tilknyttet institutionens distrikt.

Menighedsinstitutionen har gennem det seneste år været gennem en om- og tilbygning, der efter alt at dømme vil være færdig i begyndelsen af det nye år.

Henrik Thygesen ved ikke, hvor mange forældre der har fået afvist deres ønske om at få passet deres barn i Menighedsinstitutionen, da der også er en dialog omkring andre pasningsmuligheder.

Udvalgsformanden vil heller ikke sætte dato på, hvornår han har en forventning om, at det midlertidige stop for optagelse kan ophæves.

Annonce
Annonce
Lemvig

Boliger er tættere på en realitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce