Holstebro

Intet spor efter brandstifter

Screenshot af gerningsmanden. Foto: Midt- & Vestjyllands Politi

Holstebro: Politiet har stadig intet spor efter den mand, det mener, satte ild to steder i Holstebro torsdag den 22. november.

Tirsdag valgte politiet at offentliggøre videoovervågning fra Meny på Beethovensvej, der var et af stederne, der fik besøg af brandstifteren.

På videoovervågningen kan man se den formodede gerningsmand komme kørende på sin scooter, og hvordan han går hen til supermarkedets containerstation og forlade stedet igen, inden ilden får fat.

Den episode fandt sted klokken 02.02, og senere samme nat - omkring klokken 02.46 - var den gal i en affaldssorteringsstation ved Asagården 46 i Holstebro.

- Det har desværre ikke givet nogen nye spor, fortæller leder af efterforskningen Lasse Møller.

Han fortæller, at politiet først nu er gået ud med overvågningsbillederne for at forhindre gerningsmanden i at skille sig af med tøj og andre genstande, der kan knytte ham til brandene.

- Vi havde i perioden også ekstra fokus på området omkring de to steder, hvor der blev sat ild, men det har ikke givet noget resultat, siger Lasse Møller.

Politiet ønsker dog stadig at høre fra personer, der kan genkende personen, eller som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

0/0
Annonce
Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Annonce