Lemvig

Jagten på de gode tilbud

Præcis kl. 10 blev dørene slået op i forretningerne i Thyborøn, så det store vinterudsalg kunne starte som her hos Mr. LP i Bredgade. Foto: A.P. Christensen

THYBORØN: Mens vinterudsalget startede torsdag formiddag i Lemvig, hvor byens butikker kunne glæde sig over en god handel, så er det en fast tradition, at butikkerne i Thyborøn starter udsalget den første søndag i januar kl. 10.

Og igen i år havde interesserede kunder kigget de bedste køtilbud ud i vinduerne, så ved flere af forretningerne var der kø op til åbningen kl. 10 i bestræbelserne på at sikre sig salgtilbudene.

- Det er en sjov start på vinterudsalget, og vi kan se, at kunderne, der kommer både her fra Thyborøn, men også fra de omkringliggende byer, stadig bakker op om de måde, vi starter udsalget på. Det gør det da bare ekstra interessant for alle parter, mener Karina Rytter fra Mr. LP Tøj & Sport, hvor 30-40 kunder fyldte forretningen de første minutter efter åbningen.

Vinterudsalget er dermed stadig jagten på det gode tilbud - og varer, der sælges til halv pris, er da også værd at gå efter.

0/0
Annonce
Lemvig For abonnenter

Ung Lemvig-rytter havde sin debut i de franske alper: Styrtede to gange, men fik masser af erfaring

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Annonce