Annonce
Navne

Jannie fra Hjerm er en efterspurgt skattespecialist

Sammen med resten af SAGROs selskabsteam rådgiver Jannie Brinth om stort set alt inden for skat og skattesager, selskaber og virksomhedsordningen. Jannie har iøvrigt skrevet ”Virksomhedsskatteloven med kommentarer” - en kommenteret lovsamling for DJØF. Pressefoto
Som uddannet jurist og erhvervsjurist med bred rådgivningserfaring har Jannie Brinth, der er bosat i Hjerm, en specialiseret forretningsforståelse. Det er der brug for, når emnet er selskaber eller virksomhedsordningen.

SAGRO: Det kræver specialister at kunne yde grundig og optimal rådgivning om de mange aspekter, der vedrører selskaber og selskabsstiftelse. Kombineret med at området de senere år er kommet mere og mere i fokus, har SAGRO valgt at danne et decideret selskabsteam. Det betyder, at SAGRO i dag er blandt de bedste i branchen til at rådgive om alt vedrørende selskaber og selskabsstiftelse, skriver SAGRO selv i en pressemeddelelse.

Selskabsteamet tæller lige nu. 11 specialister. En af dem er den 31-årige skattespecialist Jannie Brinth.

Som uddannet jurist (cand.jur.) fra 2015 og erhvervsjurist (cand.merc.jur.) fra 2013 er hun en efterspurgt type rådgiver, fordi hun har en specialiseret forretningsforståelse, der gør hende i stand til at behandle opgaverne både økonomisk og juridisk.

Annonce


I mange af de større generationsskifter overvejer partnerne at benytte selskabsformen. Det er dog vigtigt at understrege, at det langt fra altid er den bedste løsning


At selskaber og selskabsstiftelse er kommet mere i fokus, skyldes primært, at moderne landbrugsbedrifter bliver større og større og ofte mere komplekse, hvilket naturligvis også påvirker finansieringen.

- Der er ingen tvivl om, at det kræver grundig rådgivning at finde frem til den mest optimale virksomhedsform, fastslår Jannie Brinth i pressemeddelelsen.

Hun rådgiver om stort set alt inden for skat og skattesager, selskaber og virksomhedsordningen, og hun håndterer ikke mindst mange generationsskifter.

- I mange af de større generationsskifter overvejer partnerne at benytte selskabsformen. Det er dog vigtigt at understrege, at det langt fra altid er den bedste løsning, understreger skattespecialisten, der med sin solide baggrund er i stand til at rådgive om de mange forskellige forhold, der gør sig gældende i forhold til selskaber, heriblandt hovedaktionærforhold, køb og salg, skattefri omdannelse og -omstruktureringer.

Landejendom ved Hjerm

Trods sin unge alder har Jannie Brinth, der før sit ægteskab hed Jannie Gade, allerede været omkring flere sider af rådgivningsbranchen.

I en periode var hun ansat som advokatfuldmægtig hos TELLUS Advokater - et selvstændigt advokatselskab, der bor til leje hos SAGRO, og som hun derfor i dag har et tæt samarbejde med.

Derudover har hun været skattekonsulent et halvt års tid ved det faglige videns- og innovationshus SEGES, der arbejder med alt, der har med landbrugsdrift at gøre. Bankverdenen har hun også begået sig i, da hun i et år var ansat i Sydbanks skatteafdeling i Aabenraa. Herefter kom hun til landbrugsrådgivningen Heden & Fjorden, der sidenhen fusionerede med Jysk Landbrugsrådgivning og blev til SAGRO.

Fritiden går blandt andet med at renovere den landejendom i Hjerm ved Holstebro, som hun og manden købte på tvangsauktion i 2019. Her vil parrets ni måneder gamle søn givetvis få masser af plads til leg.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Politiet på besøg med fotovogn: Uddelte to klip og 16 bøder  på Strandvejen

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Politi: Kig efter Oline i udhuse og haver

Lemvig For abonnenter

Elever viftede med flagene da de sagde farvel til skoleleder

Lemvig

800.000 kroner til kunstprojekt i tre mindre byer

Lemvig

Eftersøgningen efter Oline fortsætter nu med helikopter

Debat For abonnenter

Regions-flertal smækkede døren: Informationsmøder ingen erstatning for at udelukke ildsjælene

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Holstebro-musiker spiller op ved Bornholms sommerrevy

Holstebro

Barn på halvandet år havde 19 huller - hvor godt børster du dit barns mælketænder?

Vestjylland

21 teststeder i Region Midtjylland lukker i løbet af de kommende tre uger - se her hvilke

Danmark

Ny dille på stranden giver livredderne sved på panden: - Det tager kun tyve sekunder at drukne

Lemvig

To varmeværker fik opbakning til fusionsplanen: Nu går vi videre

Lemvig For abonnenter

Han har været med, siden gymnasiet blev bygget: Stopper efter 40 år - og det skal nok blive godt

Erhverv

Restaurant dropper bowlingcenter: Vi vil koncentrere os om det, vi er gode til

Annonce