Annonce
Erhverv

Jasmin udvider med endnu en butik - midlertidigt

Jasmin har i denne uge ikke bare en, men to butikker i gågaden i Struer. Foto: Johan Gadegaard
Tirsdag, onsdag og torsdag har dametøjsbutikken Jasmin to forretninger i Struer. Et tomt lokale med en særdeles god placering er omdannet til outletsalg
Annonce

Struer: En del tøj er allerede kommet på plads, og et kasseapparat er også at se, da avisen fredag får lov at kigge indenfor i bygningen ved den nye plads foran rådhuset i Struer, hvor Hos Rikke tidligere har været.

Og lad det være sagt med det samme, det er ikke en ny lejer, som er ved at rykke ind. I hvert fald ikke en permanent en af slagsen. Det er dametøjsbutikken Jasmin, som har butik ikke langt fra lokalet.

Her har man nemlig nogle varer, man gerne vil af med på en anden måde end i den faste butik, og da butikken, der også er at finde i Vinderup, tidligere har haft succes med at åbne for midlertidige outletsalg, er det det, der nu sker igen.

- Vi udvider til tre butikker for en stund, fortæller Heidi Mygh, som er butiksbestyrer for Jasmin i Struer.

Og konceptet for det nye outletsalg er til at forstå.

- Vi kører fire stykker tøj for 300 kroner uanset førpris, og noget af det koster normalt op til 1000 kroner pr. del, siger Heidi Mygh.

Lagrene er tømt og ud er kommet tøj fra 2019, som nu altså er at finde inddelt efter størrelse i de nye omgivelser.

Jeg synes, folk er begyndt at komme rigtig meget ud igen. Vi oplever meget mere liv i gågaden, end vi har gjort længe.

Heidi Mygh, butiksbestyrer, Jasmin i Struer

Annonce

Fuld skrue i tre dage

Lokalerne, som rent praktisk har adressen Østergade 18, har Jasmin råderet over i tre dage, så hvis man skal nå at se tøjet i dem, er det enten tirsdag, onsdag eller torsdag i denne uge.

- Det slutter torsdag aften, hvor vi har åbent til 20, så det er tre dage med fuld skrue herhenne, og så regner vi da med, at vi ikke har mere, vi skal slæbe tilbage, siger Heidi Mygh med et smil.

Og der er da også mere at smile af nu, end da corona-nedlukningen også ramte Jasmin-butikkerne.

- Den første halvanden måned var slem. De første tre uger havde vi kun åbent tre timer om dagen. Siden har jeg arbejdet fuldtid igen, og den sidste måned er det bare gået rigtig godt for vores vedkommende, fortæller Heidi Mygh:

- Det gavekort-system, de lavede her i Struer, var en kæmpe succes. Det fik vi virkelig noget ud af.

Det ændrer ikke på, at omsætningen i marts og april var under halvdelen af, hvad den plejer at være hos Jasmin, som normalt har ganske travlt i netop de to måneder.

Annonce

Tro på fremtiden

Modeshows og events i det hele taget blev aflyst. Det hele.

- Konfirmationer og fester generelt plejer vi også at sælge til. Det har vi ikke gjort, for folk skulle jo ikke til fest, så de to måneder var rigtig, rigtig trælse, siger Heidi Mygh.

Troen på fremtiden er dog intakt.

- Den måned her (maj, red.) er rimelig normal, men vi kommer ikke til at indhente de penge, vi har mistet i foråret. Det tror jeg ikke, man gør, lyder det fra den lokale butiksbestyrer, som kigger ind i en efterårssæson, hun tror på, bliver rimelig normal.

- Jeg synes, folk er begyndt at komme rigtig meget ud igen. Vi oplever meget mere liv i gågaden, end vi har gjort længe.

Der er kort sagt stor ros til struerboerne for at have støttet op om den lokale handel fra Heidi Mygh, som i forbindelse med torsdagens "Vi holder åbent til sent-arrangement" ud over outletsalget har tilbud på hylderne i den almindelige butik, som er for kvinder i alle størrelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Håndværkere kom i gang før tid

Lemvig

29-årig ny præst i Lemvig

Lemvig

Lægehus med nye læger

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Lemvig

Vi er ude på naturens præmisser

Annonce