Annonce
Navne

Jeg har haft mange chefer gennem tiden

Gitte Mejdahl Jensen. Pressefoto
Økonomiassistent Gitte Mejdahl Jensen, SAGRO har 40 års jubilæum hos SAGRO.
Annonce

40: Gitte Mejdahl Jensens rødder i landbruget trækker tilbage til oldeforældrene, på hvis ejendom ved Ejsing hun er vokset op. Og faktisk havde hun begge hold bedsteforældre boende på hver sin side.

Det blev dog tallene mere end staldene, der trak, og efter et forår med eftermiddagsjob efter skoletid fra Handelsskolen hos en lokal revisor fik hun læreplads hos Husmandsforeningernes Regnskabskontor, Måbjerg, der gennem flere fusioner er blevet til SAGRO.

Ud over det primære arbejde med regnskab har hun desuden gennem cirka 25 år siddet med som medarbejderrepræsentant i bestyrelsen og siddet som sekretær i Familielandbruget VEST -Jylland gennem 16 år, og som kasserer i Indkøbsforeningen VEST -Jylland gennem 20 år.


Hun er en af dem, der har fundet det spændende at få nye ledere og nye kolleger, og angiver netop dét som en af grundene til, at hun har været samme sted i 40 år.


Hun har desuden siddet som medarbejderrepræsentant i forskellige sammenhænge, og føler, at der altid er blevet lyttet, når hun udtalte sig på kollegernes vegne.

Gitte Mejdahl har desuden været med til at tage først spadestik til de to huse henholdsvis i Holstebro og Herning, lige som hun har deltaget i de processer, der kommer i kølvandet af fusionerne. Hun er en af dem, der har fundet det spændende at få nye ledere og nye kolleger, og angiver netop dét som en af grundene til, at hun har været samme sted i 40 år.

- Fusionerne har jo været som at skifte job, siger hun.

Annonce

Faglig udvikling

Arbejdsmæssigt har hun sat en ære i at have styr på reglerne, så kunderne bliver serviceret bedst muligt.

- Og så har jeg altid været glad for at gå på arbejde, siger hun.

Gennem de 40 år har hun både oplevet landbrugets op- og nedture.

Hun har også taget udvikling med fra kuglepen og regnemaskine til avanceret digitale løsninger.

Hun har også været med i udviklingen af regnskabssystemet, som bruges i landbrugets rådgivningsvirksomheder.

Og har der ikke været udfordringer nok i det arbejdsmæssige, har efteruddannelse også været med til at udfordre hverdagen.

Privat bor Gitte Mejdahl i Holstebro med sin mand. Hun er aktiv med svømning, gymnastik og en tur med campingvognen, mens der også går tid med de fire børnebørn, der er kommet til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce