Navne

Jeg kommer ikke til at få meget løn udbetalt

Anja Flohr er forretningschef i ny butik. PR foto
30-årige Anja Flohr er ansat som forretningschef i baby- og børnetøjsbutikken Kids2Kids, der åbner lige overfor Bilka Holstebro.

Holstebro: Når Kids2Kids på Nyholmvej i Holstebro slår dørene op lørdag 4. maj vil kunderne blive budt velkommen af Anja Flohr, der netop er blevet ansat som forretningschef i secondhand-børnetøjsbutikken. - Jeg forventer, det bliver både travlt og sjovt. Det bliver spændende at skulle være med til at starte konceptet op, og jeg tror på, at vi vil blive taget godt imod. Secondhand og genbrug er virkeligt oppe i tiden, så det rammer lige ned i mange forældres mindset, siger Anja Flohr i en pressemeddelelse.

Den 30-årige forretningschef er vokset op i Krunderupparken nord for Holstebro og bor i dag privat i Stoholm med sine to drenge på fem og seks år. Derfor ved hun også om nogen, hvor hurtigt der bliver skiftet ud i garderoben hos børnefamilier.

Den nye forretningschef

Anja Flohr kommer oprindeligt fra Holstebro. Har tidligere været konstitueret varehuschef i Power i Holstebro.

Ved hvad jeg taler om

- Jeg ved, hvad jeg taler om, og den første stand kommer også til at være booket inden de første sælgere kommer ind ad døren, for jeg har selv en masse tøj, drengene er vokset ud af, og som jeg gerne vil af med. Spørgsmålet er faktisk, om jeg kan nøjes med en stand, eller om jeg skal leje to, ler Anja Flohr.

Den største betænkning den nye forretningschef havde, før hun sagde ja til jobbet hos Kids2Kids, var at hun nu kommer til at gå hver dag i Jyllands største secondhand børnetøjsbutik. At gå op og ned af hyldemeter efter hyldemeter med lækkert og billigt børnetøj, kan godt blive lidt af en udfordring. - Jeg er bange for at jeg ikke kommer til at få meget løn udbetalt, fordi jeg kommer til at købe alt for meget nyt til mine drenge, når jeg går i forretningen, forklarer Anja Flohr.

Hensyn til miljøet

Hun er sikker på, at mange, især mødre, vil tage godt imod Kids2Kids-konceptet, hvor man kan leje en stand og herfra nemt og sikkert sælge sit brugte børnetøj videre til nye glade ejere. - Alt det med at man skal genbruge og tage hensyn til miljøet, er bare meget oppe i tiden og noget som fylder meget hos mange forældre, mig selv inklusiv. Det er sådan hele mit hjem er indrettet. Og så er det også klogt, når man kigger på økonomien, for det er dyrt hele tiden at skulle ud og købe nyt børnetøj, forklarer Anja Flohr. Kids2Kids havde håbet allerede at kunne slå dørene op til den nye forretning her i april, men en udfordring med bookingsystemet har givet lidt forsinkelser. Derfor bliver åbningsdatoen nu den 4. maj.

Anja Flohr kan godt lide konceptet bag secondhand-børnetøjsbutikken Kids2Kids. PR foto
0/0

Tophistorier

Annonce
Navne For abonnenter

Og vinderen er …"en fremragende arkæolog"

Annonce
Annonce
Annonce
Portræt

Det kræver et ganske særligt tillids-forhold

Tophistorier

Annonce