Annonce
Struer

Nabo alarmerede politiet: Jørn Bertelsen skulle bare aflevere et juletræ

Juletræsproducenten Jørn Bertelsen fra Tvis havde ingen anelse om, hvad der kunne være galt, da han i nat blev stoppet af politiet ved Bilka-krydset i Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Nabo til Struer Kirke hørte bankelyde fra kirkegården og ringede til politiet.
Annonce

Struer: Politiet var hurtige til at reagere, da en nabo til Struer Kirke klokken 01.21 ringede til den vagthavende på alarmcentralen og fortalte, hvordan der kom høje bankelyde fra kirkegården, og inden opkaldet til politiet observerede naboen også en bil med en lille trailer køre væk fra kirken.

Midt- og Vestjyllands Politi sendte en patrulje mod Struer, og umiddelbart efter Bilka-krydset i Holstebro fik de stoppet den mistænkte, som viste sig at være ganske uskyldig.

- Jeg tænkte selvfølgelig med det samme, at jeg havde kørt lidt for stærkt, eller at der var noget andet med bilen, som jeg ikke lige havde være opmærksom på, fortæller bilens ejer og chauffør, juletræsproducenten Jørn Bertelsen fra Tvis.

- Vi er virkelig under pres for at kunne levere på grund af det vejr, vi har, fortæller han.

Jeg tænkte selvfølgelig med det samme, at jeg havde kørt lidt for stærkt, eller at der var noget andet med bilen, som jeg ikke lige havde være opmærksom på.

Jørn Bertelsen, juletræsproducent, Tvis

Annonce

Larm fra bagklappen

Så dagene går i sin fulde udstrækning med at få samlet træer til eksport, og onsdag aften pakkede han så sin trailer og kørte ud til de mange lokale kirker og andre, der har bestilt juletræer, som gerne skulle leveres inden weekenden.

- Vi havde været i både Fly ved Mogenstrup og Vind nede syd for Nørre Felding, fortæller han - og døgnets sidste tur gik så mod nord, da der skulle leveres juletræer til kirkerne i både Asp og Ølby og Gimsing og Struer.

Struer Kirke var det sidste stop på ruten, og da Jørn Bertelsen blev stoppet af politiet, slap han da også for videre tiltale.

- Vi havde leveret et fire og et halvt meter højt træ og et to meter højt træ til Struer Kirke og var kørt ind på kirkegården, hvor vi havde en aftale om at skulle lægge dem ved materielgården, forklarer han.

Så umiddelbart forstod Jørn Bertelsen ikke, hvordan naboen til Struer Kike kunne have hørt høje bankelyde, da politiet forklarede ham, hvorfor han godt mør efter en lang arbejdsdag blev stoppet på vejen hjem.

- Det må have været den lyd, der kommer, når vi lukker bagklappen på vores trailer, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce