Annonce
Navne

Jordans sidekick giver sportsgenerne videre

Dennis Rodman havnede i sommeren 2020 flere gange i de amerikanske mediers overskrifter, da den tidligere basketballstjerne opholdt sig på offentlige steder uden at bære mundbind. Arkivfoto: Mediapunch/Ritzau Scanpix
Basketballkoryfæet Dennis Rodman, der 13. maj fylder 60, har en søn, der også et lovende baskettalent, og yngste datter er på USA's ungdomslandshold i fodbold.

60: Nok var Michael Jordan stjernen, men havde det ikke været for det kulørte sidekick Dennis Rodman, kunne Jordans eftermæle som historiens bedste basketballspiller have været anderledes.

Rodman, der torsdag den 13. maj fylder 60 år, var nemlig selv en nøglespiller på det Chicago Bulls-hold, der vandt NBA tre sæsoner i træk fra 1995/96 til 1997/98-sæsonen. For mens Michael Jordan stod for at sætte point på tavlen i den ene ende, var Dennis Rodman en nøgle i forsvaret i den anden ende.

Her erobrede han bolde, blokerede skud eller brugte sin 201 centimeter lange krop til at være først over rebounds. Tilsammen gjorde deres evner Chicago umulige at slå.

Annonce

Rodman og Jordan spillede kun sammen i tre sæsoner, men alle sæsoner gav et mesterskab.

I fremtiden kan der være mere metal på vej til familien Rodman. I hvert fald er to af hans tre børn på vej mod en professionel karriere.


Min far var en fantastisk atlet, og jeg har det i generne fra ham. Men jeg er glad for, at jeg nu kan blive kendt som Trinity Rodman og ikke bare som Dennis Rodmans datter.


20-årige Dennis Rodman Junior - også kaldet DJ Rodman - har også satset på basketball og viser store fremskridt for collegeholdet Washington State. Han kan sagtens havne i NBA en dag. Datteren Trinity Rodman er måske endnu mere talentfuld - men det er i en anden sportsgren. Hun er fodboldspiller, og i januar blev hun den yngste nogensinde til at blive draftet til USA's bedste fodboldrække i en alder af 18 år.

Det er Washington Spirit, som valgte den amerikanske U20-landsholdsspiller som nummer to i hele den amerikanske draft. Hun kalder sin far en vigtig brik i succesen på fodboldbanen.

- Min far var en fantastisk atlet, og jeg har det i generne fra ham. Men jeg er glad for, at jeg nu kan blive kendt som Trinity Rodman og ikke bare som Dennis Rodmans datter, sagde hun til ESPN i januar.

Gennem sin karriere har Dennis Rodman også ramt medierne af årsager uden forbindelse til basketball. Han er kendt som en festabe og har blandt andet haft et forhold til Madonna og var kortvarigt gift med Playboy-modellen Carmen Electra - en af Rodmans tre ekskoner.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Politiet på besøg med fotovogn: Uddelte to klip og 16 bøder  på Strandvejen

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Eftersøgningen efter Oline fortsætter nu med helikopter

Lemvig For abonnenter

Elever viftede med flagene da de sagde farvel til skoleleder

Lemvig

800.000 kroner til kunstprojekt i tre mindre byer

Lemvig

To varmeværker fik opbakning til fusionsplanen: Nu går vi videre

Debat For abonnenter

Regions-flertal smækkede døren: Informationsmøder ingen erstatning for at udelukke ildsjælene

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Holstebro-musiker spiller op ved Bornholms sommerrevy

Holstebro

Barn på halvandet år havde 19 huller - hvor godt børster du dit barns mælketænder?

Vestjylland

21 teststeder i Region Midtjylland lukker i løbet af de kommende tre uger - se her hvilke

Danmark

Ny dille på stranden giver livredderne sved på panden: - Det tager kun tyve sekunder at drukne

Erhverv

Restaurant dropper bowlingcenter: Vi vil koncentrere os om det, vi er gode til

Lemvig For abonnenter

Han har været med, siden gymnasiet blev bygget: Stopper efter 40 år - og det skal nok blive godt

Navne

Lemvig-præst rykker til Aarhus Domkirke

Annonce