Annonce
Navne

Journalist debuterer som forfatter

Karin Slot Christiansen har skrevet romanen, "Fuglene synger baglæns". Den debuterende forfatter er født og opvokset i Idom. Foto: Les Kaner
I maj udkommer romanen, "Fuglene synger baglæns". Karin Slot Christiansen, som er født og opvokset i Idom, får nu sin debut som forfatter.

Idom: Journalist Karin Slot Christiansen udgiver sin første bog nogensinde den 25. maj.

Hun debuterer som forfatter, når hun udgiver romanen, "Fuglene synger baglæns", på Forlaget Grønningen 1.

Romanen handler om to kvinder, der er hinandens vigtigste livsvidner. Hver især lever de i et selvbedrag, der på sigt fører dem til at svigte hinanden. Det er historien om, hvad der sker, når vi giver køb på hjertets kald og blindt lader os styre af præstation og higen efter anerkendelse.

Annonce


Romanen er ydermere et indblik i samtidens parforhold, hvor ligestilling burde være en selvfølge, men hvor forældede konventioner og kønsroller lurer som fælder på den, der ikke vogter sig.

Karin Slot Christiansen, forfatter til romanen, "Fuglene synger baglæns"


Om barndommens psykiske sår, der i voksenlivet bliver til ubevidste dæmoner og drifter i skyggen, der driver os til at gøre de mennesker, vi elsker højest, allermest ondt.

Det skriver Karin Slot Christiansen i en mail til avisen.

Romanen er ydermere et indblik i samtidens parforhold, hvor ligestilling burde være en selvfølge, men hvor forældede konventioner og kønsroller lurer som fælder på den, der ikke vogter sig.

Aldrig for sent at rette op

I romanen møder man veninderne Vicki og Katrine, da de begge er sidst i trediverne. De er vokset op sammen i landsbyen Wind i Vestjylland. Efter gymnasiet skilles deres veje.

Katrine gør karriere som tv-journalist i København og bliver kærester med klassekammeraten Hansen, der på få år er blevet en succesrig reklamemand.

Vicki bliver på hjemegnen, hvor hun uddanner sig til folkeskolelærer og gifter sig med svinefarmeren N.P. og flytter ind på hans slægtsgård.

Da parret får tvillinger opgiver Vicki sit job og bliver hjemmegående. Men en dysfunktionel opvækst har sat sine spor, der truer med at spolere et, på overfladen, lykkeligt liv.

"Fuglene synger baglæns" undersøger, hvad der giver livet mening. Samtidig er det ifølge forfatteren et kærligt portræt af et vestjysk landsbysamfund.

Og så er det historien om, at uanset hvor sort det end ser ud, er det aldrig for sent at tage et opgør med sig selv og fortiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce