Annonce
Kultur

Arrangør i ekstase: Vi byder måske på gratis øl igen næste år

- Hovednavnet Christian Juncker (billedet) leverede varen med en skøn koncert, men generelt synes vi, at alle bands og solister gjorde det fremragende. Fru Hansens Bolsjeri fra Aarhus, som nok overraskede mange, er klar igen næste år, siger arrangør Michael R. Sørensen. Foto: Morten Stricker
Udkantsrock havde forberedt sig på et år med hård konkurrence, men nåede alligevel over 1000 deltagere.

Holstebro: Seks år med musik. Seks år uden regnvejr. Seks år med flere og flere publikummer.

Det er, som om solen skinner særligt venligt på gratis festivalen Udkantsrock, eller måske har arrangør Michael R. Sørensen bare fundet et smørhul i skoven i Sir-Lyngbjerg.

- En fantastisk dag med kongevejr igen. Sjette udgave uden regn nu, men vi kan nok ikke blive ved med at undgå det fremover. Vi er helt vild glade for al den positive feedback, vi fik i lørdags. Det bedste var, at seks personer, som havde billetter til koncert andetsteds i byen, valgte at blive her i stedet, siger Michael R. Sørensen.

Udkantsrock havde forberedt sig på en barsk udgave i konkurrence med Open Air-koncerter, madfestival og andet. Alligevel lykkedes det igen at nå over 1000 besøgende - og dermed en ny besøgsrekord.

- Vi udleverede 1024 armbånd, og da vi ikke når rundt til alle, vil jeg skyde på, at der var +1100 mennesker i løbet af dagen. Den ene bus til Sir-Lyngbjerg var i øvrigt propfyldt, så det kan være, vi skal forsøge med flere ture næste år, siger arrangøren, der som trækplaster tilbød gratis øl i nogle timer:

- Vi bliver ikke rige af at udlevere 500 liter gratis øl, men det var det hele værd, og jeg tror måske, vi byder på gratis øl igen næste år, for selv om "vi kan ikke gå på vandet, der hvor vi kommer fra”, som Allan Olsen synger, så er det lige nu meget tæt på.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce