Annonce
Sport

Julie Holm præsenteret i ny ligaklub

Trods sit åbenlyse talent har Julie Holm i Holstebro Håndbold stået lidt i skyggen af Lærke Christensen. Derfor er klubben og spilleren blevet enige om, at hun i næsten sæson skal lejes ud til Ringkøbing for at samle en masse kamperfaring. Foto: Morten Stricker
Det bliver liga-oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold, der i næste sæson får glæde af Julie Holm.

Ringkøbing: Mandag offentliggjorde Holstebro Håndbold, at bagspilleren Julie Holm i næste sæson ville blive udlejet til en anden ligaklub i jagten på spilletid.

Onsdag middag har ligaoprykkerne Ringkøbing Håndbold så bekræftet, at det er dem, der får glæde af den hårdtskydende højreback i næste sæson. Her skal hun udfylde hullet efter Michelle Brandstrup, der indstiller sin karriere efter denne sæson.

- Julie er en ønskespiller for os, og som, vi mener, passer perfekt ind på vores hold. Hun kan spille godt i begge ender af banen, og hun har vist i flere kampe i ligaen, at hun er god på mange ting i angrebet, og så skyder hun mega hårdt. Hun har sult på at ville spille mere, og det passer godt ind i den trup, vi har og skal have for at begå sig i Bambussa Ligaen, siger Ringkøbing-træner Jesper Holmris i en pressemeddelelse.

Annonce

Julie Holm har kontrakt med Holstebro Håndbold til sommeren 2023, og planen er, at den talentfulde bagspiller skal vende tilbage til klubben efter lejemålet i Ringkøbing.


Julie er en ønskespiller for os, og som vi mener passer perfekt ind på vores hold. Hun kan spille godt i begge ender af banen og hun har vist i flere kampe i ligaen, at hun er god på mange ting i angrebet og så skyder hun mega hårdt.

Jesper Holmris.
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce