Annonce
Navne

Jytte jubilerede hos Westpack

Traditionen tro var alle kollegaerne samlet, da Jytte Steensen fik overrakt blomster i anledning af 35 års jubilæet. PR foto

Gudum: Leder for detailproduktion- og forsendelse hos Westpack, Jytte Steensen, Gudum, havde den 8. maj 35 års jubilæum hos Westpack.

Det hele startede for 35 år siden, da Jytte bladrede i den lokale avis og så, at Westpack søgte en trykoperatør. Hun søgte stillingen, som desværre viste sig at være optaget. Men Jytte havde gjort et godt indtryk, og Westpack kontaktede hende derfor kort tid efter, da der blev en ny trykoperatør-stilling ledig.

Det blev starten på en række spændende år, hvor Jytte først arbejdede som trykoperatør, siden som forsyner, da en kollega gik på barsel, og igennem de senere år som leder for detailproduktion- og forsendelse. Og selvom meget forandrer sig i årenes løb, er der også nogle ting, som forbliver det samme: logotrykket: Tryk har altid været vigtig for vores kunder, og det fysiske tryk fungerer stort set som dengang. Faktisk har vi stadig én trykmaskine tilbage fra før, jeg startede. Det viser da lidt om, at det er et godt gammeldags håndværk. Derudover er maskinerne selvfølgelig løbende udskiftet, så vi i dag har et mere tidssvarende system, som også giver mulighed for at trykke større logoer og på flere forskellige overfladen, fortæller Jytte Steensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

Annonce