Lemvig

Købmænd skal stå i spidsen for slagterforretning

John Anker Hametner Larsen (til venstre) har ansat Hanne Tang og Claus Pedersen som daglige ledere af Slagter Byskov i Thyborøn. Foto: Jesper Lundsgaard

Hanne og Claus Pedersen bliver de nye, daglige ledere hos Slagter Byskov

Thyborøn: Nye ansigter kommer til at stå i spidsen for Slagter Byskov i Thyborøn.

Det bliver det tidligere købmandspar i Spar Thyborøn, Hanne Tang og Claus Pedersen, der fra 1. oktober skal være daglige ledere af forretningen. Men allerede tirsdag begyndte de med arbejdet hos slagteren.

- Det bliver en kæmpe udfordring. Men det var samtidig en udfordring, vi ikke kunne lade ligge. Vi har fået muligheden for at blive i byen, hvor vi er faldet godt til, siger Claus Pedersen om parrets nye arbejdsplads.

De stoppede som købmænd i Spar Thyborøn i slutningen af august, og kort efter blev de kontaktet af Slagter Byskovs ejer, John Anker Hametner Larsen, der ville høre, om de var interesserede i at overtage jobbet i slagterforretningen, hvor der også er et steakhouse tilknyttet.

- Vi duer ikke til at sidde hjemme, og vi slog til, da det stod klart at vi ikke længere skulle være købmænd. John Anker var hurtig til at kontakte os, da vi stoppede i forretningen, så jeg tror, vi har gjort noget rigtigt i vores tid i Spar, siger Hanne Tang.

John Anker Hametner Larsen overtog Slagter Byskov i 2014. I januar 2017 flyttede forretningen til den nuværende placering i den tidligere fiskeriefterskole og blev samtidig udvidet med et steakhouse.

Hanne Tang og Claus Pedersen ser frem til at komme i gang med arbejdet som daglige ledere i slagterforretningen, efter de gennem flere år har været i dagligvarebranchen.

- Selv om det er en anden branche, så er arbejdsgangene ikke så meget anderledes end det at være købmand. Men det er nogle af de ting, vi skal til at lære at kende den kommende tid, siger Claus Pedersen.

Parret har endnu ikke de store planer for, hvad der skal ske med slagterforretningen fremadrettet. Men de er enige om, at der formentlig kommer nogle nye ideer på bordet.

- Meget kører rigtigt godt allerede nu, men nogle gange er det godt at der kommer friske øjne til, der kan se noget, som man måske ikke har set i hverdagen, siger parret og tilføjer, at en af de nye ideer kan blive at benytte de sociale medier til forskellige tiltag i forretningen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Annonce