Annonce
Holstebro

Købmand klar med forsinket julegave: Et lille legeland

Købmand Jesper Dahl Nørgaard (til venstre) og centerleder Kenneth Krog (til højre) glæder sig over muligheden for sammen at kunne lave noget for de mindste i byen. Pressefoto
Nu er der penge på vej til et nyt lille legeland i Mejrup Kultur- og Fritidscenter.
Annonce

Holstebro: En ny café stod færdig for lidt over en måned siden i Mejrup Kultur- og Fritidscenter. Centerlederen håber, at den kan blive et nyt lokalt samlingssted for byens borgere. Men der mangler stadig et tilbud til de mindste børn, mens de voksne snakker henover cafébordene.

Så den sidste brik for at fuldende familieoplevelsen er et lille legeland. Den idé har centerlederen bakset med i noget tid.

Jysk Energi har tidligere doneret 25.000 kroner til projektet, og nu er den sidste pose penge så kommet i hus.

Den kommer fra den lokale Rema1000, der med opbakning fra Købmandsfonden KFI, donerer 68.000 kroner til den lille forhindringsbane:

- I en situation, hvor vi alle er påvirket af COVID-19, er der ekstra brug for noget, vi virkelig kan se frem til, når det bliver mere normale tilstande. Det vil vi rigtig gerne være med til at sørge for, siger Jesper Dahl Nørgaard, købmand i Rema1000 Mejrup.

Det er KFI's særlige julepulje, de 25.000 ud af 68.000 kroner, kommer fra.

- Jeg søgte puljen hos KFI i december og fik også svar kort tid derefter. Men vi skulle lige have den endelige godkendelse ind fra dem. Efterfølgende har vi jo så selv valgt at spæde til også, siger Jesper Dahl Nørgaard.

I Mejrup Kultur- og Fritidscenter er centerleder Kenneth Krog meget glad for bidraget, og han glæder sig til at kunne invitere byens yngste borgere indenfor:

- Det her var en af mine helt store drømme, da jeg trådte til som centerleder sidste år. At skabe et rum for de yngre gæster, der måske ikke lige er inde og sparke eller kaste med en bold i hallen. Men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at vi kunne realisere projektet rent økonomisk her et halvt år efter, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce