Annonce
Navne

Køkkenchefens vilde rejse

Administrerende direktør Ole Lund Andersen, TCM Group A/S, fylder 60 år. Foto: Bo Harreby Møller
Ole Lund Andersen har siden 2007 stået i spidsen for TC Group, der driver flere køkkenfabrikker og beskæftiger over 500 medarbejdere. Torsdag den 17. oktober fylder han 60 år.
Annonce

60: Administrerende direktør for køkkenkoncernen TCM Group, Ole Lund Andersen, fylder torsdag 17. oktober 60 år. Siden 2007 har han stået i spidsen for den børsnoterede køkkenkoncern TCM Group A/S, som står bag mærkerne Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, kitchn.dk og Nettoline.

Under Ole Lund Andersens ledelse er virksomheden vokset fra en solid jysk køkkenfabrik til én af Skandinaviens førende køkkenkoncerner med over 500 medarbejdere og mange butikker i Danmark, Norge og Sverige.

Ole Lund Andersen kom fra en plademøbelfabrik i Tvilum til Danmarks ældste køkkenfabrik i Tvis, hvor kvalitetsstyringen og produktionsflowet var blandt de første udfordringer. Direktøren satte sig for alvor i respekt blandt medarbejderne, da han insisterede på at blive tilkaldt ved ethvert stop i produktionen – uanset tidspunktet. En lørdag blev direktøren tilkaldt, og han kravlede selv ind i "maskinrummet" og skruede på knapperne. Hurtigt kom der styr på kvalitetsstyringen, og i dag fremstilles dansk designede køkkener på de tre fabrikker i Jylland.

Annonce

Cobra og natur

Når der er tid til at dyrke de private interesser, søger fødselaren inspiration i litteraturen, naturen, gastronomien og Cobra-kunsten. Privat bor Ole Lund Andersen i Asger Jorns hjemby, Silkeborg, med sin hustru Solveig, og han finder ofte tid til at samle sine to voksne børn, Nicholai og Christine, og svigerbørn i sommerhuset ved Vesterhavet eller under varme himmelstrøg.

60-års fødselsdagen fejres helt privat sammen med den nærmeste familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce