Annonce
Erhverv

Køkkenproducent henter kendt erhvervsmand ind i bestyrelsen

TCM Group har hentet Danny Feltmann Espersen ind i bestyrelsen. Arkivfoto: Morten Stricker
Danny Feltmann Espersen er nyt bestyrelsesmedlem hos køkkenproducenten TCM Group med hovedsæde i Tvis.

Tvis: 2018 blev et rigtig godt år for køkkenproducenten TCM Group i Tvis. Året gav et overskud på mere end 100 millioner kroner. Der var også markant vækst i omsætningen.

2019 er også indledt godt, og for godt 14 dage siden meldte virksomheden, der først og fremmest producerer Tvis og Svane Køkkener, at der skal ansættes 30-40 nye medarbejdere i løbet af foråret.

Virksomheden har netop afholdt ordinær generalforsamling, hvor der blev valgt et nyt medlem til bestyrelsen. Det blev Danny Feltmann Espersen, der er administrerende direktør for møbelvirksomheden Menu. Han har tidligere haft en lang karriere hos tøjfirmaet Hennes & Mauritz. Det nye bestyrelsesmedlem har også været inden for Bang og Olufsen.

- Vi er meget tilfredse med, at en erfaren profil som Danny Feltmann Espersen vil træde ind i bestyrelsen. Danny vil bidrage med sin stærke baggrund indenfor Nordic retail herunder digital eksekvering samt erfaring indenfor indretning og design, og Danny vil dermed kunne understøtte TCM Groups fortsatte vækst på de skandinaviske køkkenmarkeder, siger TCM Groups bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae i forbindelse med valget.

Danny Feltmann Espersen er gift med tidligere udenrigs- og justitsminister Lene Espersen, der i dag er direktør for Danske Arkitektvirksomheder. Hun var også en kort periode formand for Det Konservative Folkeparti.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce