Annonce
112

Knallertkører tæt på at ramme betjent: Kørte ind i politibil

Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

Struer: Egentlig var to af politiets patruljevogne i Østergade fredag eftermiddag klokken 15.05 af en helt anden grund, men udflugten endte med en sigtelse og tre ulovlige knallerter.

Da betjentene trådte ud af en forretning omkring nr. 37, kørte en flok unge mennesker ifølge politiet rundt omkring patruljevognene på knallert. En af dem, en 14-årig dreng, kørte meget tæt på og havde en passager bagpå, begge uden styrthjelme.

En af betjentene ville ifølge politiet standse knallerten og gav tegn til, at de skulle køre ind til siden. Men knallerten med den 14-årige som chauffør kørte så tæt på betjenten, at han var tæt på at ramme ham, og for at undvige kørte han udenom - og ramte en af patruljevognene bag på bagklappen. Ingen af dem kom til skade, men de kom så langt ned i fart, at betjenten kunne få dem bragt til standsning.

Det viste sig, at den 14-årige havde lånt knallerten, som var ulovlig, og det blev der uddelt en sigtelse for.

Derudover tjekkede politiet på stedet 11 knallerter i forbindelse med hændelsen, og heraf var tre ulovlige, mens en er bragt ind til videre undersøgelser. Den 14-årige blev bragt hjem til sine forældre til en alvorlig snak.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce