Holstebro

Kaffebar har drejet nøglen om

Det er svært at se, at der for nylig har ligget en kaffebar i Nørregade 55. Nu står lokalerne tomme, og Holstebro er blevet en forretning fattigere. Foto: Ninna Pirchert

Join Us, der lå i toppen af Nørregade, har lukket og slukket efter to år og syv måneder i gågaden i Holstebro.

Holstebro: Den sidste kop latte og den sidste kop sort kaffe er drukket i kaffebaren i toppen af Nørregade i Holstebro.

Join Us er nemlig lukket.

"Kaffebaren er permanent lukket. Venligst Join Us ApS," lyder det på kaffebarens Facebook-side i en sidste besked, der er skrevet den 1. februar.

Join Us, der lå i toppen af Nørregade over for indgangen til Nørreport Centret på adressen Nørregade 55, åbnede i sommeren 2016.

- I Holstebro kan du stort set ikke købe en hjemmelavet isvaffel uden for butikkernes åbningstid. Det kunne vi heller ikke, da jeg var barn. Vi måtte altid køre til Struer om søndagen, hvis vi havde lyst til en is, sagde Steffen Nielsen dengang til Dagbladet Holstebro-Struer om baggrunden for at åbne en ny kaffebar i byen.

- Hans kaffebar vil derfor holde åbent også efter, at gågadebutikkerne har lukket og personalet taget hjem - det vil sige både hverdagsaftener, lørdage og søndage. Konceptet »Join Us« er nyt i Danmark og satser på kvalitetskaffe, brygget på italienske espressomaskiner. Join Us vil få henved 15 forskellige kaffevarianter og derudover også servere hjemmelavet, fortrinsvis italiensk is samt et mindre udvalg af kager, lød det videre i Dagbladets artikel fra den 29. juni 2016.

Kaffebaren havde 30 siddepladser indenfor og 25 pladser udenfor, og det var netop muligheden for at tilbyde en stor afdeling med udeservering, der ifølge avisen var afgørende for valget af beliggenhed.

Steffen Nielsen, der er født og vokset op i Holstebro, har siden han gik ud af skolen drevet selvstændig virksomhed. Han begyndte med import af specialbiler og motorcykler, og beskæftigede sig senere med forskellige mad-koncepter. Blandt andet har han drevet en koncept-forretning sammen med sin bror i Herning.

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Steffen Nielsen og få en kommentar til lukningen.

0/0

Tophistorier

Annonce
Kultur For abonnenter

Det eneste ønske, der ikke blev opfyldt, var et bevægeligt drageskelet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil kilede sig fast i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nu kan nye elever blive kørt til og fra friskole

Tophistorier

Holstebro

De er fra Grønland, på uddannelse i Holstebro - og takker for Trumps tilnærmelser

Lemvig

Turist-tallet overgår rekorden

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Lemvig

Foreningen Klimatorium: - Vi skal nok få medspillere

Lemvig

Den gemte og glemte fjord kommer frem i lyset: Naturpark indvies på søndag

Annonce