Annonce
Sport

Kallesøe kanonerede bolden i krydset fra 35 meter: Jeg prøvede bare lykken

Mikkel Kallesøe blev dobbelt målscorer, da Randers FC indledte foråret med en magtdemonstration mod AaB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lemvig-drengen Mikkel Kallesøe stjal showet i Randers FC's forårspremiere mod AaB, som randrusianerne tævede 3-0. Cheftræner Thomas Thomasberg tøvede ikke med at kalde præstationen for sæsonens bedste.

Aalborg: Chokbølgerne har næppe lagt sig i Nordjylland. Med et kvarter tilbage af søndagens opgør mellem AaB og Randers FC forlod de første af hjemmeholdets tilskuere Portland Park.

De fik nok, da Mikkel Kallesøe fra Lemvig med sit andet mål i 3-0-sejren over nordjyderne sendte læderet op i krydset fra omkring 35 meters afstand.

- Jeg tager bolden ned med brystet, og efter den har ramt mit knæ, ligger den perfekt til en flugter. Jeg prøvede bare lykken, så det var dejligt at se, at den sejlede over i hjørnet. Jeg har haft forventninger til mig selv om at score nogle flere mål, så det er skønt at lave to i dag, men omvendt håber jeg ikke, at det stopper her, lød det fra kanonkongen Kallesøe.

Annonce

Sæsonens bedste kamp

Midtbanespilleren var rykket fra den normale højre kant til venstre kant med en opgave om at holde hjemmeholdets Kasper Kusk ude af opgøret, og den opgave løste han til perfektion.

Akkurat som holdkammeraterne løste deres opgaver.

- Det var sæsonens bedste kamp. Vi var dominerende fra start til slut over alt på banen, hvor vi suverænt lykkedes med at ødelægge AaB's spil. Men det er en stor cadeau til drengene, at vi samtidigt formår at producere så mange chancer. Jeg glæder mig rigtig meget over præstationen, sagde Thomas Thomasberg.

Løbevilligheden var utrættelig. Samtlige andenbolde blev vundet. Det var helstøbt.

- Vi snakker meget om at være undervejs og ville arbejde defensivt for at få lov til at lave noget offensivt, og det fik vi belønningen for, lød det fra Thomas Thomasberg.

Tavse om top 6

Men selv ikke i euforiens stund var hverken cheftræneren eller Mikkel Kallesøe meget for at tale om de eftertragtede top 6-pladser.

- Det er altid dejligt med en sejr og tre point på kontoen, men vi har også fem kampe tilbage i grundspillet, hvor vi har FCK og Brøndby i de to næste. Jeg holder mig til det kedelige svar, som er, at vi skal tage én kamp ad gangen, sagde Mikkel Kallesøe, som havde han fået ordene af sin cheftræner.

Thomas Thomasberg lod avisens udsendte om at kalde Randers FC-mandskabet for "top 6-kandidater".

- Det må du gerne skrive. Vi vil gerne undgå nedrykning så hurtigt som muligt, og det kan vi gøre ved at komme i top 6. Vi spiller efter sejren hver uge, og det gør vi også, når modstanderen er FCK på søndag, sagde Thomasberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Lars og Louise har valgt særligt tema ved navngivning af deres børn: - Man bliver glad af at sige deres navne

Lemvig

Elever tog et DM med hjem

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];