Annonce
Holstebro For abonnenter

Hyppigere stormfloder og øgede vandmængder: Hvad stiller vi op med den å, der både er en berigelse og en forbandelse?

- Kolonihaveejerne ejer ikke åen. Den er ikke deres, siger lystfisker Martin Thomsen, der bekymret for, at det nye Storå Ålaug bliver for rabiat og snæversynet. Han deltog selv i det første borgermøde, hvor formanden for Danske Vandløb advarede mod en akademisering. Men hvis vi ikke kan tage udgangspunkt i den viden, der er, så har vi jo ikke et fælles sprog, at diskutere ud fra. Så bliver det hele styret af følelser, siger Martin Thomsen. Foto: Morten Stricker
Hyppigere stormfloder og øgede vandmængder tvinger kommunerne til at iværksætte klimatilpasninger. Men den slags tager tid, og imens diskuterer lystfiskere, husejere, naturelskere, landmænd og alle andre med interesser i Storåen: Hvad stiller vi op med den å, der både er en berigelse og en forbandelse?
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce