Annonce
Navne

Karsten Filsø skal igen være formand for miljøorganisation

Formanden for natur-, miljø- og klimaudvalget i Holstebro Kommune, Karsten Filsø, er blevet valgt som formand for KIMO Danmark for perioden 2020-2022. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Efter en periode som præsident for KIMO International skal Karsten Filsø (SF) igen være formand for den danske afdeling af miljøorganisationen.
Annonce

Holstebro: Karsten Filsø (SF) kan igen sætte sig for bordenden som formand for KIMO Danmark, Kommunernes Internationale Miljøorganisation.

I 2012 startede byrådspolitikeren på sin første periode som formand for den danske afdeling af KIMO, som er en organisation, der varetager den miljømæssige interesse for kystkommunerne i Nordeuropa.

Da Karsten Filsø var færdig med sin første periode som formand for KIMO Danmark, blev han udpeget til at være præsident for KIMO International. Nu er han tilbage som formand for den danske afdeling, og han glæder sig over at mærke opbakningen til ham.

- Jeg er rigtig glad for, at man mener, jeg kan varetage den her rolle. Jeg bruger meget tid på det og har gjort det i mange år. Det giver nogle gode oplevelser og en tilfredsstillelse, at man kan se, at KIMOs arbejde er noget, der nytter, siger Karsten Filsø.

Som formand skal Karsten Filsø være med til at sætte dagsordenen og trække i de rigtige tråde, når der er brug for en styrket indsats for at sikre kystkommunernes miljømæssige interesser.

Organisationen skal blandt andet til et møde med ministeren i starten af februar for at snakke om spøgelsesnet, som er tabte fiskenet på havets bund.

- Vi har en interesse i at have et hav, der er så rent som muligt, både af hensyn til miljøet, fiskerne og turisterne. Kystkommunerne har en vigtig turistindustri, og derfor er det klart, at vi skal have nogle indbydende strande, siger Karsten Filsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er så typisk vestjysk...

Lemvig

De unge rykkede ind på kostskolen

Annonce