Annonce
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Bent Hansen er fortsat formand for Kristendemokraterne i Lemvig. Arkivfoto
Kristendemokraterne genvalgte sin bestyrelse på generalforsamlingen
Annonce

Lemvig: I Lemvig Kommune er der ikke som i så mange andre kommuner en kommunal ombudsmand.

Det efterlyste formanden for Kristendemokraterne i Lemvig Kommune, Bent Hansen, da foreningen holdt sin generalforsamling.

- Mange steder sættes der penge af til parterapi for at afbøde virkningerne af de mange skilsmisser, men også her er Lemvig en hvid plet på landkortet. Flere steder i landet giver man penge til forældrene, for at de kan passe deres egne børn. Det ville være godt, dersom man begyndte at se, at familierne er bedst til træffe deres egne valg, fremfor at det offentlig skal styre alting. Det burde være logik i en liberal venstre-kommune, sagde formanden i sin beretning.

Bent Hansen så også gerne snart sit parti blive repræsenteret i Folketinget.

- Vi står over for et folketingsvalg, og nu vil vi altså i Folketinget. Der er mere end nogensinde brug for det. Familier skilles ad. Mødre sendes til udlandet, og deres mindreårige børn skal klare sig uden en mor i familien. Staten vil bestemme, hvilket tøj vi skal gå i, og så gør man mange mere fattige, fordi man mener, at så kommer folk lettere i arbejde. Alvorligt syge tvinges ud på arbejdsmarkedet. Behandlingen af disse borgere tager meget længere tid, end hvis man gav dem en førtidspension. Hvornår holder vi op med at forfølge udlændinge, og hvornår vil vi bruge resurserene på familie og børn i stedet for umenneskelige løsninger.

Formanden indledte med at udtale mindeord over to afdøde medlemmer. Henny Langer, som var foreningen ældste medlem på 94 år, og Svend Larsen, som repræsenterede partiet i Lemvig Byråd fra 1989 – 2001.

Alle valg til bestyrelsen var genvalg. Bestyrelsen består nu af Bent Hansen – formand og kasserer. Henning Bjerg Mikkelsen – næstformand og sekretær. Derudover Frits Hammershøj, Agnar Dimon og Cherry Maria Heras.

Annonce
Annonce
Lemvig

29-årig ny præst i Lemvig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce