Annonce
Struer

Kendt på Jegindø for sin indsats med tang og trækvogn

Her er seks udviklingshæmmede fra Fjordbo på arbejde som skovhjælpere i Nationalpark Thy. Et samarbejde, som blev etableret i 2010, og hjemme på Jegindø hjælper de også godt til med at holde øen ren. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Topkarakter til både Fjordbo og Fønixgården og ros fra byrådet til både personale og især en enkelt af beboerne på Fjordbo
Annonce

Struer: Socialtilsyn Midt giver topkarakterer til både Fjordbo på Jegindø og Fønixgården i Bremdal, hvor målgruppen til de i alt 67 institutionspladser er voksne mennesker med et meget lavt funktionsniveau og eventuelt kombineret med en eller flere psykiatriske diagnoser.

Formanden for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune, John Christoffersen (S), kunne tirsdag fortælle det samlede byråd om udfaldet af det seneste tilsyn, hvor Fjordbo og Fønixgården blev bedømt af Socialtilsyn Midt på alt fra metoder og resultater, de fysiske rammer og den generelle sundhed og trivsel.

Alt i alt blev delt karaterer fra 0-5 ud på 34 parametre, og med et gennemsnit på 4,4 kunne John Christoffersen kun være tilfreds med resulaterne.

- Det er en flot rapport, som vi kun kan være glade for, sagde han og fik opbakning fra det samlede byråd.

Kjeld Graversgård, som er repræsentant for Det Konservative Folkeparti i byrådet i Struer Kommune, som selv bor på Jegindø havde så også en personlig hilsen til personalet og beboerne på Fjordbo.

- Vi kan jo følge, hvordan de er rigtig gode til at komme ud med beboerne, når nogle af dem gerne vil ud at gå, og hvis de har lyst til at løbe en tur, så løber de også gerne med dem. Det er dejligt at se, og personalet fortjener stor ros og anerkendelse her fra byrådet, sagde han og roste også en af beboerne for en flot indsats for at holde øen ren for affald.

- Vi ser ham meget tit på Jegindø - og altid med en tang i hænderne og en lille trækvogn, så han kan samle affald op fra både grøftekanter, og hvor han ellers kommer frem. Det er skønt at se, og vi kan kun være glade for indsatsen, sagde han.

Vi ser ham meget tit på Jegindø - og altid med en tang i hænderne og en lille trækvogn, så han kan samle affald op fra både grøftekanter og hvor han ellers kommer frem. Det er skønt at se, og vi kan kun være glade for indsatsen.

Kjeld Graversgård (C), byrådsmedlem, Struer Kommune

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce