Annonce
Navne

Kjeld Berthelsen ny formand i Utopisterne

Café Utopias leder, Kaj Christensen, holdt et oplæg om udviklingen på Café Utopia, inden Utopisterne sagde farvel til deres afgående formand, Else Marie Monrad. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Holstebro: På den nyligt afholdte generalforsamling i foreningen Utopisterne – Café Utopias Venner - stoppede Else Marie Monrad som formand. Hun ønskede – efter mange år i bestyrelsen – ikke at genopstille og blev af sin bestyrelseskollega, Wenche Aamodt takket for sin trofaste indsats gennem alle årene.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Utopisterne blev oprettet kort tid efter Café Utopias oprettelse for 21 år siden, og har efter en tøvende start de senere opnået et stabilt medlemstal på den gode side af 100. I øjeblikket er der 132 personlige medlemmer og fem støttemedlemskaber. Støttemedlemskaber kan tegnes af virksomheder eller organisationer, der ønsker at bakke op om foreningens formål: at støtte cafeens kulturelle aktiviteter samt arbejde for udbredelsen af kendskabet til psykiske lidelser og de arbejdsmæssige konsekvenser.

Generalforsamlingen genvalgte Wenche Aamodt og nyvalgte Anita Mathiasen, mens Eva Hallgren blev genvalgt som suppleant. Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Kjeld Berthelsen som formand, Lizzie Tolbod Sørensen som kasserer og Wenche Aamodt som referent. Bestyrelsens fjerde medlem er Lilli Vester Aagaard.

Café Utopias leder, Kaj Christensen holdt inden generalforsamlingen et oplæg om udviklingen på Café Utopia – blandt andet set i lyset af den ændrede lovgivning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce