Annonce
Lemvig

Klagere får penge retur - hvis de søger om det

Foto: John Randeris
Taksationsmyndigheden begynder nu at betale gebyrer tilbage til de lodsejere, der har klaget over placeringen af Vesterhav Nord
Annonce

Vestkysten: Taksationskommissionen begynder nu at betale de gebyrer tilbage, som en række grundejere ved Vestkysten har betalt for retten til at klage over mølleparken Vesterhav Nord.

Flere lokale lodsejere krævede erstatning i forbindelse med placeringen af de kystnære møller, men samtidigt med deres krav skulle de betale et gebyr på 4000 kroner.

Nu er det bestemt at sagen om Vesterhav Nord skal gå om, og dermed bliver møllernes placering formentligt anderledes end den oprindelige placering, og dermed har taksationskommissionen henlagt sagerne. Det betyder, at alle klagere nu skal have deres indbetalte gebyr tilbagebetalt.

Den besked har de ventet på i nær et år, men taksationskommissionen har dog endnu en spidsfindighed i ærmet. Gebyret bliver nemlig ikke udbetalt uden videre. Klagerne skal selv søge om at få gebyret tilbage på en særlig blanket.

- Alt, hvad man kan spænde ben for, det gør man i sådan en sag. Jeg er meget overrasket over, at man skal søge om at få sine egne penge tilbage, men det gør vi så. Jeg har allerede sendt blanket ind, og så starter hele sagen formentligt forfra næste sommer, siger Jens Kaasgaard, der er formand for foreningen Stop Vesterhav Nord.

Sagen er stillet i beo indtil en ny VVM-redegørelse med nyt opstilliingsmønster er udarbejdet. Så starter hele høringsperioden forfra med en ny mulighed for, at lodsejerne kan søge om erstatning som følge af de gener, som møllerne vil påføre dem.

Annonce
Annonce
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Lemvig

Nyt tag kostede overskud i LGF

Annonce