Annonce
Kultur

Klar til rede-tv - mens vi venter på storken

TV Midt Vest udvider sendetiden fra Kjeld og Yvonnes rede på Holmgårdsvej i Bækmarksbro - formentlige allerede fra næste weekend kan seerne følge med fra reden. I fjor dukkede storkeparret op i begyndelsen af april. Foto: Benny Gade
TV Midt Vest er i forårshumør og allerede fra næste weekend kan du formentlig igen se live tv fra storkereden i Bækmarksbro

Bækmarksbro: De er blevet et vaskeægte tv-hit, storkene Kjeld og Yvonne og deres rede i Bækmarksbro. I fjor var der i alt 4,3 millioner besøg på tv-stationens storkeside og to millioner afspilninger på den direkte stream fra reden, som stationen satte op.

Den store interesse får nu TV Midt Vest til at udvide signalet fra reden hos ægteparret Louise Lund Fjeldgren og Per Fjeldgren på Holmgårdsvej i Bækmarksbro. Stationen planlægger således at sende live fra reden allerede i næste weekend, skriver stationen på sin hjemmeside.

Ud over at se frem til nogle uger med en tom rede (i fjor dukkede storkeparret op i begyndelsen af april, red.), så bliver der i år også lejlighed til se med i reden i de mørke timer. Til stationens hjemmeside fortæller Mogens Kjeldsen, der er teknisk ansvarlig, at der sættes infrarødt lys op, så livebillederne fra reden kan gå i nightvision og tv-seerne kan se med.

I øjeblikket er reden ved at blive gjort klar til 2021, og i år udvider ægteparret Fjeldgren med en ny rede. En aflastningsrede, der kan sikre storkefamilien holdes samlet, hvis det, som i 2020, lykkes at udklække unger i reden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce